Buselii_2 Merhaba anneler 12 hafta 5 günlüğüz çarşamba günü doktor kontrolümüz var cinsiyetini öğrenir miyiz acaba daha erken mi 🥰 sizler kaçıncı haftada öğrendiniz ☺️
fyznrilter Buselii_2 öğrenmek için çok erken cnm. Biz 14. Hafta da gittik kontrole, o zaman doktorumuz kemik yapısı kıza benziyor ama kendinizi kız diye şartlamayın dedi. Sonra 19. Haftada kontrole gittik o zaman kesin kız olduğu belli oldu. 🥰
ozge07070 Buselii_2 şuan 15+2 yim doktor 12+6 da tahminde bulundu en başından bi kesinliği yok %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi bende bekliyorum randevu günümü 😊
Aayyssuu Buselii_2 12. Haftada tahmin etti canım ama bizim tahmin yanlış çıktı oğlan demişti 16. Haftada değişti kızımı bekliyorum şimdi ama doktorun cihazı da çok önemli bizimki pek iyi değil 💐
Buselii_2 fyznrilter fyznrilter ay bende baya hevesleniyordum bu gittiğimizde belki belli olur diye 😀🙈 önümüzde daha baya zaman var ozaman 🥰
Buselii_2 Busra624 ay herkesin farklı farklı zamanlar ozaman sizin baya geç olmuş neden peki göstermiyor kendini çook Nazlı bi bebek olucak galiba 🥰🥰
Busra624 Buselii_2 2 kere kız ama kesin değil dendi detaylı ultrasonda da çok aşağı da dedi doktor göremedi geçen ay da gitti bacakları kapalı dediler biraz fazla sürdü bu nazlılık😄
mutlufatos19 Buselii_2 ben 12 haftalıktım doktorum büyük bi ihtimalle kız dedi yanı ilk tahminler tutuyo ablamında böyle oldu