5 ekim kavuştum bebeğime.💕 Bebeğimin kilosundan dolayı spinal sezaryen ile doğum yaptım. Allahım bendeki nasıl korku ama ameliyathaneye ilk defa giricem kesin tansiyonum düşecek, kesin bayılıp kalıcam diye ataklarım tutuyordu hep ama hiçte korktuğum gibi olmadı çok şükür sabah 9da yatışımız yapıldı odaya yerleşme damar yolu açma derken 11:45te ameliyathaneye indik bana ne yaşayacağımı anlattı anestezi uzmanı öne doğru eğilmemi ve sabit kalmamı söyledi hemşire tabi omuzlarımdan destekledi anaaa bi bakarım ki anlamadan iğne olmuş ben uyuşmuşum bile sonra sondayı taktılar ☺️ Yatırdılar doktorum geldi elimden tuttu sanki o an bendeki o korku panik orda gidiverdi. Evet dokunuşları hissediyorsunuz ama asla ve asla acı yok zaten bilgi veriyorlar şimdi azıcık midene bastıracaklar miden bulanabilir bu gayet normal diye ama çok şükür rahat geçti 10 dakika içinde bi cıyaklamaaa aman allahım canımdan can evlat onu gösterdikleri gibi hiç birşey umurunuzda olmuyormuş cidden hele o ten teması o mis koku yeryüzündeki cennetmiş💙 dikişler falan yarım saat sürdü sonra odamıza çıktık üstümü değiştirdik erkeğimi getirdiler emzirmeye çok şükür hemen tuttu oğlum ama iyiki o silikon göğüs ucundan almışım kurtarıcımız oldu resmen☺️ İlk ayağa 6 saat sonra kaldırdılar ve sondayı çıkardıklarında hiç acı yoktu ondan çok tedirgindim ama hiç hissetmedim, evet ilk başta ayağa kalkmak azıcık zor ama sonrası çok kolay yürüyün yürüyebildiğiniz kadar bol su tükettim yanıma kayısı kompostosu almıştım gaz çıkarmakta çok yardımcı oldu bence. Bugün 4. Günümüz evimi sildim ütümü yaptım ama hep hareket halindeydim. Oğlumu da bugün sünnet ettirdik teyzeleri hiçbir ilaç almadan oldu bitti doktor amcasının kucağında uyurken çıktı iki güne iyileşir dedi hiç bir krem ilaç kullanmaya gerek yok normal nasıl yapıyorsanız öyle yapmaya devam edin dedi.😇 şimdi mışıl mışıl uyuyor evladım. Herkes evladına hayırlısıyla sağsalim kavuşsun inşallah 🙏🏻🥰 Rabbim herkese nasip etsin.