efdce Merhaba 10+1 hamileyim. 2 haftadır mide bulantım çok fazlaydı 2 gündür ne mide bulantısı ne göğüs hassasiyetim yok bi anda kaybolunca korktum yaşayan varmı
Pammuk efdce gögüs ilerleyen zamanlarda geçiyor zaten vücut alışıyor ben 28 haftalığım şuan büyümesi hariç normal yani mide bulantısıda ben hiç yaşamadım ki yaşayanlarda hep der birden geçer diye dert etme normal çok dinleme kendini kurma
Mrvcnsvr efdce benim de öyle olmuştu göğüslerim ağrımaz oldu mide bulantım geçti bi an hiç hamile değilmişim gibi oldu ardından koşa koşa doktora gitmiştim bebiş iyi her şey yolundaydı. Bi iki gün sonra tekrar başlamıştı
Saaki Benimde öyle oldu şuan 11 haftalık baş dönmesi nefes darlığı olarak geri döndü belirtiler :) çok fazla endişen varsa kontrole git herkesin aynı olacak diye bişey yok tabi 🌸
efdce Pammuk çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın inş bi sorun yoktur haftaya zaten kontrolüm var💐💐
efdce Mrvcnsvr demekki arada böyle şeyler oluyo aslında mide bulantım olmaması şu an beni mutlu ediyo ama rutin değişince insan korkuyo işte