Ipekbalyanak Eylulgelini ilk üç ay 10 kilo zayıfladım zor geçmişti 33+4 yiz verdiğim kiloyu geri aldım ama ekstra aldığım 4 kilo oldu
Mom6162 Eylulgelini ben ilk 3 ay 5kilo verdim şuan 24+5 deyim 7 kilo verdiğim kilodan aldım ama ilk hamile kaldığım zamanı düşünürsem 3kilo oluyor 😂 bu kilo alıp vermeler olunca nasıl hesaplanıyorki
matruska Haftadayım. 60 ile başlayıp 70’ i gördüm. Son ayda çok almaya başladım, birden çıkıyor rakamlar sanki yani aynı yiyormuşum gibi geliyor ama kilolar durmuyor.
Defne74 Eylulgelini bende 4 ayımdayım 18 haftalık başından beri 58 bi grm oynamadım neden ki yeme içme normal bulantı istifar yok
Ayseceferli Eylulgelini ilk oglumda 22 kilo almisdim ikincide 6 ci ayimdayim 60 kilo olmusum 8 kilo almisim😅
Kbr_46 fyznrilter bebegin kilosu iyi mi peki 4 kilo almışsınız ya bende az aldım bebek zayıf dogar mı diye korkuyorum valla
fyznrilter Kbr_46 doktorunuza güvenin sıkıntı yok diyorsa yoktur. Doktorumuz bebeğin bütün gelişimi herşeyi güzel ilerliyor haftasıyla uyumlu dedi. Korkmayalım Allah’ın izni ile sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 🧡
Nazersaylis Hamile kalmadan önce 54 kiloydum hamile kaldiktan sonra 22 haftaliktik 63 kilo almışım 9 kilo almışık bu hafta kontroldeyis 😊
Zeynepcevik27 10 haftalık hamileyim hic kilo almadım vermedim. Kilom 48 bende çok kilo almak istiyorum inşallah alırım 😏
Halimeuzun Eylulgelini ilk hamilelikte 17 kilo ile doğuma gittim şimdi ikinciye hamileyim 80 ile başladım 3 kilo almışım enteresan bu hamileliğimde daha sağlıklı besleniyorum ve yüksek tansiyon var gebeliğe bağlı değil ama normalde de var
1erkek1kizannesi Eylulgelini Sinemokcu 34. Haftamdayim. 66 ile hamile kaldim. Ilk 3 ay 3 kilo verdim. Su an 72 kiloyum.
Gonca-y Doğum yapalı 23 gün oluyor. Hamileliğimde 6 kg aldım. Bebeğim 2450 doğdu. 34.haftada Doğumdan bugüne 12.5kg vermişim 🤭
Alya_1963 Eylulgelini ilk hamileliğimde 26 kilo aldım eski halime döndüm şimdi 3 ayım bitmek üzere hiç kilo almadım daha tedbirli ilerliyorum bu sefer