Zeynepp97 superrmomy Maşallah sağlıklı olunda kilo önemli değil veriliyor 😂 İkinci bebişte kaç kilo ile hamile kaldınız peki ☺️
superrmomy Zeynepp97 yine 62 kiloyla kaldım canım tam normal kiloma ulaştım derken bebiş süpriz yaptı bize 😄
H_myra1 Eylulgelini diger iki hamileligimde toplamda 12 kilo almıştım dogumdan sonra 8 9 gitmişti 3.gebeligim daha 3+5 haftalıgım şimdiden 12 kilo almışım 😫
bilges Eylulgelini 18 haftaligiz 8 kg aldim ilk hamileligimde 20 kg almistim . ama 1 2 ayda hemen eski kilima geri döndüğüm için sıkıntı yapmıyorum. Bide som aylarda 30 dan sonra 3 kg ancak aliyorim5
Ozgebalc Emineekyl gayet sağlıklı çok şükür😊 aksi bi durum yok her kontrolümüzde herşey yolunda diyor ve haftalarına göre kiloları normal
Mommy21 sunashn50 kilo düşüşünü ve fazlalaşını sayarsak derken ne demek istedi doktorunuz acaba ben anlamadım da🥰
sunashn50 Mommy21 yani başta 49 dum 54 oldum sonra tekrar 50 ye kadr düştüm tekrar 56 oldum 56 dan sonrasını diyor sanırım 9 diyince bende şaşırdım aslında hep 15 diye hesap ediyordum
Emleyla 25+6 9 kilo 😓 bebeğin suyu fazla dedi en son onla alakalı olabilir mi yani hızlı gidiyorum kiloda 😁
incimercan sunashn50 aldım verdim nedir ya😂 şu anki kilodan gebe kalmadan önceki kiloyu çıkarınca sonuç işte 😀😀😀
H_myra1 sunashn50 verip geri aldıgınz kilo sayılmıyor kaç kilo ike başlayıp almaya devam ettiyseniz o sayılıyor çünkü 🤗
elifinilki27 annembabam Ben artık iki katı yiyiyorum 😂 kendimi tutmaya çalışıyorum biraz ama artık ne kadar olursa