Belirlenmedi Kozlar daha önce kimyasal gebelik yaşadım en son afetim 9 eylül dün kan verdim 39.1 çıktı doktor hamilesin dedi ama ben çok korkuyorum yardım edin lütfen bu değerle hamile kalan oldu mu
Mrv1007 Belirlenmedi benim ilk testte sonucum 17′ydi suan 16 haftalık hamileyim. Değerin iki günde bir iki katına çıkması düzenli artış göstermesi önemli, inşallah gönlünze göre olur🌸
Belirlenmedi Mrv1007 yaaaaaa 😭😭😭😭 ya inşallah benim yavrumda tutunur yaaaaaa dua edin ne olursunuzzzzx
Belirlenmedi MinikMucizeninAnnesi maşallah ya benimde inşallah artar ya inşallah rabbim yardımcımız olsun hepimizin amin ❤️❤️❤️
bahtnurr1 Belirlenmedi kan tahlilimde 2.0/5.0 diye yazıyor bu negatif demek üzeri olan pozitif 😊 yeni gebelik olduğundan değer bunladar düşük. 1 hafta sonra ver binlerde olacak 😊
Papatyayt Belirlenmedi Canm bunu anlaman icin kan testiyle beta degerlerini takip et 2 gunde bir iki katina cikiyor ise gozun aydin hamilesinn 😘😘🥰yani suandada hemilesinde malum kimyasal gebelik diye bi sey varya oyuzden net anlamak icin degerlerinin artmasi gerek guzel haberler alman dilegiyle 🥰