Bedihauslu Merhabalar 38 haftalık hamileyim 2 haftadır 20 dakikaya gelen sancım vardı ama şuan o bile kalmadı acaba sebebi ne olabilir başına böyle bir şey gelen oldu mu sanki doguramayacagim gibi geliyor bana
hanimhanimcik Bedihauslu ön kasılmalar onlar normal hazırlık yapıyor vücut doğrursun daha çok erken 39+4den bildiriyorum😅
Bedihauslu hanimhanimcik ya beni çok korkutuyorlar o nasıl çıkacak doğum çok zor diye bende korkuyorum ister istemez
hanimhanimcik Bedihauslu kız niye korkuyorsun seni manipüle etmelerine izin verme tüm dünya nasıl doğurmuş herkes bu şekilde üremiş, korkutmaya çalışanların niye hep 3-4 çocuğu var bunu düşün
Bedihauslu hanimhanimcik çok etkileniyorum ister istemez kendileri o yollardan geçtikleri için bana söylemeye çalışıyorlar ama insan korkuyor
Bebegim_ve_ben1 Benimde ilk doğumun olacak Allahın izniyle canim bende 37+4 üm şöyle düşün rabbim sende o gücü görmüş ki sana bu mucizeyi layık görmüş hiç korkma Rabbim bağladığı düğümü çözer inşallah😊 hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz😊❤
Bedihauslu Bebegim_ve_ben1 çok sağol ama etkilendiğim için sancı falanda kalmadı bende normal hayatıma döndüm salı günü kontrolüm var doktoruma diyeceğim bakalım o ne diyecek