Daha önce kist ameliyatı olduğum ve ileri derece hemoroid olduğum için 39. haftamda sezeryan ile alalım dedi doktorum tamam dedim ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyordum çok gergindim spinal oldum. Gittim ayaklarımla hastaneye yattım çok garip bişey bu annelik 😂 12de kapım çalındı dedim anne ben gidiyorum ben çıkana kadar bekleyin valla çıkınca sizi görmezsem kıyameti koparırım😂 çok tatlı bi anestezi uzmanı vardı girer girmez ben seninle ilgileneceğim hep elini tutacağım aşağı taraf beni ilgilendirmez dedi iğnemi vurdu beni yatırdı serum taktı ne derdin olursa söyle dedi dedim ben uyuşmadım nasıl yani diyor kadın ayağını kaldır dedi kaldırdım ya diyorum ötekini kaldır dedi kaldırdım diyorum ama asla kıpırdamıyormuşum herkes gülüyor bana derken doktorum geldi hazır mısın diyo bi de insan nasıl hazır olabilir dedim o da güldü başladılar başlar başlamaz ben başladım zaten tansiyonum düştü diyorum anestezici kadın tamam diyor bi iğne yapıyor seruma aradan 5 dk geçmeden midem bulanıyor dedim yine aynı sesle tamam diyor bi iğne daha vuruyor en son yine başım çok kötü dedim yine tamam dedi bi iğne daha sinirim bozuldu gülmeye başladım dedim sen beni kandırmak için seruma tuzlu su koyuyosun demi 😂 ameliyathane kahkaha içinde derken bi ağlama sesi böldü bizi canım oğlum gözleri açık bi şekilde selam annelik dedi bana doktor diyo senden gözü kapalı çocuk beklemezdim zaten 😂😂 3070 gr doğdu oğlum çok şükür doğduğundan beri aç odada beni beklerken eldivenlerini emmeye başlamış Allah bana ben oğluşuma bu saatten sonra 🤣 hiç gerilmeyin kızlar uyanık olmak sizi korkutmasın aksine dikkatiniz zaten sağa sola dağılıyor anlamadan bebiş ben geldim diyor 😊 rabbim hepinize kolay gönlünüze göre doğumlar nasip etsin dualarım sizinle 🙏🏻💙 sizler de bana dua edin sütüm biraz az ve göğüs ucum yok 20 gündür 4. çeşit pompa denedim daha 2 çeşit daha sipariş verdim yolda işe yarayanı bulurum inşallah 🥰🙏🏻