Sey0kan Uyandigimdan beri dusunuyorummm hala hic bisi yapmadim 5 e kadar yapmam lazim yardim hamislerim 🤯
bebegimvebennn -Arya- ben dün yaptım nasıl canım istemişse içimde taklalar attı benimki 🙊🙊🤪 afiyet olsun size de 🌸
Sey0kan evlatkokusu0806 patates puresini sevmiyor bizimki ah sevse o pureyle ne cesitler yapacamda 😄😄
Ask_hosmus Sey0kan ben makarna, tavuklu tel şehriye çorbası(hazır bu arada) 😂, bide et sote 😘 hamile değilim ama yazdım 😂
tugbaa_g Asyadora en sevdiğim yemektir kendisi 😂😂😂 ve çeşit çeşit yapıyor insanlar tarif farkı da olabilir sevmemenizin nedeni 🙃
annesinin_beybisi Sey0kan ben de öylece oturuyorum daha yatak odası bile toplanicak duruyor hava cok soguk ya hiçbirsey yapasim gelmiyor en kolayından ezogelin çorbası ve salçalı makarna yapicam yanina yogurtlu marul salatası 😁
momsturk Sey0kan ben dün kuru fasulye pilav terbiyeli şehriye çorbası yaptım et suyumdan. bugüne sadece çorbam kaldı. dolapta 2 tane kabak var onunla yoğurtlu salatasını yaparım. bir de domatesli makarna yaparım eşim sever. bitti gitti alışverişten yeni geldim hiç halim yok 🙊