Espbulut Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var , gebelikle alakalı değil fakat bu kadar becerikli hanımı birarada başka yerde bulamazdım 🙈 ben mutfak dolaplarımı silmek istiyorum fakat çok çok iğrenç bir tahtası var dışı mat gibi garip bişe. silsem iz oluyor silmesem yağ izi. Sizler neler yapıyorsunuz tavsiyeleriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim ❤️
Mrvbdk Espbulut canım bebek şampuanı olablr bulasık makinesi tableti ama dolabnn tam yapısını anlayamadıgım için tam bseyde diyemyrm
Espbulut YAkyol denemedim vallahi yeni evliyim çokça da tecrübesizim nasıl yapmam gerekiyor tablet ile 😔
Azrasare Off off benimkilerde beyaz kulpta yok öyle altları metal boydan boya hep çekmeli ay siliyorum birgün sonra elin ıslak olsun iz yapıyor çıldırıpyrum sürekli silmek gerekiyor artık yıldım 🤨
Espbulut Azrasare bende mutfağın karşısına geçip bakıyorum nerelerde leke var su izi oluyor yağ izi oluyor iyice takmış vaziyetteyim evde durdukça böyle oluyor sanırım 😄😄
Espbulut Mrvbdk bende anlamıyorum da tarifte edemedim ahşap gibi ama üst yüzey plastik gibi de. Çamaşır suyu sıkmıştım geçen gün bi sileyim dedim sildiğim beze geldi ahşabın rengi 🤦♀️
Mrvbdk Espbulut canım sen en iyisi bulasık deterjanı dök sıcak suya birazda beyaz sirke dök sil en iyisi
Espbulut Mrvbdk çok teşekkür ederim hemen şimdi deniyorum internetten araştırdım veneer diye bir şeymiş hammaddesi , beni buldu o da 😂
YAkyol Bulasik makinesi tabeltini sicak suda eritin direk silin sonra durulayin kimyasal istemem dersenizde beyaz sirke ile silebilirsiniz