Slnn1122 Merhaba kızlar 24. Haftadayım Doktor şeker yüklemesi annen de baban da şeker yoksa gerek yok dedi ama yine de yaptırmam gerektiğini düşünüyorum belli olmuyor çünkü sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
balkizin_annesi Slnn1122 çevremdeki herkes yaptırma falan dedi ama bende yaptıracağım 2 gün sonra 24+3 um şuan. Ailemizde olmasa bile belki gebeliğe bağlı gizli sekerimiz olabilir. Aklimda kalmasın içim rahat etsin diye bende yaptıracağım 💐
Slnn1122 Meryem01010 peki sağlık ocağında yapılan açlık kan şekerinde yüksek çıkıyor muydu mesela benimki 78 falan çıkıyor
gldn065807 Slnn1122 şeker çok tehlikeli ve sinsi bir hastalık hem seni hem bebegi etkiliyo en azından bilirsen önlemini alırsın
Slnn1122 gldn065807 sağlık ocağına verilen tahlilde açlık kan şekeri normal çıkıyor muydu mesela benim 78 çıkıyor hiç orda belirti verdi mi
gldn065807 Slnn1122 canım benim önce insülin direnciyle başladı sonra normal şekerim çıktı ben hiç sağlık ocağında takip olmadım hep araştırma yada normal devlet hastanesinde oldum normal sekerinde hep 100 üstü çıkıyordu benim