Nur_gurdal1 5 haftalık gebeyim kızlar 3 gündür kahverengi şekilde lekelenmeler oluyor aranızda bu durumu yaşayan var mı beni bilgilendirmisiniz rica etsem
SelinDerin Nur_gurdal1 acile gitmelisin, ultrason ile doktor bakacak duruma göre tedavi başlar, vakit kaybetmeden gidin 🙏
Elifmst19 Nur_gurdal1 benim hamileliğini ogrendigimden itibaren var diktik kan sulandırıcı kullanıyorsun ondan olabilir kırmızı olmadığı sürece korkma dedi pazartesi randevum var keseye bakcaklar ilk kez inşallah keseyi ve kalp atışını duyarim
Nur_gurdal1 Sblut23 özelde kadın doğum acili açık değilmiş devlette pek bi ilgilenmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Sblut23 Nur_gurdal1 benim kanamam vardı senin gibi tıpkı 6 haftalık hamileydim devletin aciline gittim onlar sayesinde düşük olmadı şimdi 27 haftalık olduk
SelinDerin Devletin aciline bende gitmiştim kahve leke den, detaylı bilgi vermiyor kalp atışı var bir tehlike yok demişti bana dinlen birde progestan 200 lük fitil olarak kullan geçmezse gel yine demişti. Özeller haftasonu maalesef doktor olmuyor
Nur_gurdal1 SelinDerin çok teşekkürler düşünceniz için evet gittim şuan için iyi ya da kötü bişey diyemem dedi progestan ile folikasit yazdı 10 gün sonra tekrar gelin dedi
Sblut23 Kuppra aynen peçeteye sildim ilk kırmızı kan sonra kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim düşük oluyordu iğneyle serumla durdurdular çok şükür
Kuppra Elifmst19 benlan sulandırıcıya başladığım gün kahve lekelenmem başladı kırmızı oldu bi kere durdu sanırım kanama alanı varsa iyice tetikliyomuş