balkizin_annesi dgs-ays çok ilginç bişey asermedim suana kadar ama bi keresinde canım felaket şekilde şeftalili dondurma istedi. Sorsan tadını biliyo musun diye, yok valla hic yememistim daha önce 😅
tazeannecik1 dgs-ays Ben sadece kiraz aşerdim bi kere oda 9. Haftamdaydı başka hiç birşey aşermedim yaaa niye aşermiyorum 😭😂😂😂😂😂😱
llFatma dgs-ays kandil simidi eşim çok dolandı kandil olmadığı için bulamadı elinde normal simitle gelmişti 4 tane yemiştim buna da şükür demiştim😁
esrayce Valaha canım benim ilk karpuz canım cekti sonra ekşi şeyler limon erik ne oldun onlara aş erdim şimdide oğlum olacak tatlı yersen kız ekşi yersen erkek
Deletedmom54555 Düşündüm de hiç ilginç bişey aşermemişim 😂 hamile olduğumu bilmeden çağla aramıştım pazarda bi tek . Onun dışında tatlı , dondurma vs hep olan şeyler istedim . Oğlum olacak bu arada 😍
dgs-ays balkizin_annesi sade dondurmanın içine şeftali doğrayıp blender da bi karışım yapılabilirdi ne de olsa çözüm yöntemi 😂😂
dgs-ays tazeannecik1 her hamilelik bir değil canım herkesin yapısı farklı kimi aşerir kimi aşermeden doğurur 😂😂