yenihamiscik Merhaba yeni geldim salihliye önerebileceğiniz doktor var mı ? Birde ev temizleteceğim tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı yardımcı var mı ?
Hilalzynp yenihamiscik Salihli devlet hastanesi Murar çevik çok iyi doktordu ilk sezeryan doğum doktorum
Mrvoz yenihamiscik ben de turgutluda oturuyorum medigüneş hastanesine gidiyorum ilker gülbaşaran a gayet memnunum tavsiye ederim size de
yenihamiscik Mrvoz ilk defa burada doktora gideceğim ve devamlı doktorum olsun istiyorum eşim bayan doktor olsun dedi damla hanımdan aldım randevuyu bir kaç yorum okudum kafam karıştı 🤔
Mrvoz yenihamiscik damla hanım hakkında ben de çok olumlu yorum duymadigim için ona hiç gitmedim açıkçası ilker bey hakkında da hiç kötü bisey duymadım ve gayet ilgili de bi doktor bence illa kadın doktor diye de düsünmeyin derim
yenihamiscik yenihamiscik daha çok yeni 5 haftalık olması gerek ama adet tarihine göre 6 haftayı 4 gün geçti işte
yenihamiscik Mrvoz bende öyle düşünüyorum hatta erkek doktorlar kadın doktorlardan daha güzel ilgilenip takip ediyorlar