Merrose Merhaba bir kaç gündür doktorlara gitmekten helak oldum bebeğimin sıvısında azalma görüldü 26 haftalık henüz Sıvıyı artırmak için bir çözüm bulan varmı lütfen yardım edin çok tedirginim 😔
Gizemgizem Merrose Bol bol su için malum yaz ayi cok da terliyoruz susuz kalmasin bebek bir de havuç suyu diyorlar
Kbrazcan Merrose canım yatırmadılar mı hastaneye benimde suyum geldi 6. Günüm hastanede yatıyorum ve bırakmıcaklar benimde 26. Hafta bol su iç ve armut ye
NekwaSultan Merrose Canim havuc ye gunde 2 tane ya da suyu Armutta arttiriyor deneyenlerden okudum. Günlük 1 tane sade maden suyu iç
Bebitomubeklerken Merrose canim benim doktorum gecen gun cogu hastasinda su azalmasi oldugunu benim suyumun cok iyi oldugunu soyledi ben bunu bol su icmeye ve hergun karpuz yememe bagladim bi dene istersen
Merrose Kbrazcan yatış verdi doktor ama ben şuan tatildeyim yarın uçakla Mersin’e gidicem oradaki doktorum yatırsın diye düşündüm
Merrose NekwaSultan havucun mevsimi degil ya bulmakta zorluk yaşarmıyım acaba ama bakıcam mutlaka denicem 😌
hatisdemir 25 haftalıkken bende su azalması yaşadım. Doktorum ayakta kalmamam gerektiğini, bol su tüketip havuç suyu, kombostu içmemi söyledi. Erken doğum olabilir diye ciğer geliştirici iğne vurulduğum. 30haftalıkken dahada azalmıştı. doktorum 32. Haftaya kadar bekleyebiliriz anca demişti. Çok korktum. Ve içtiğim suyu daha çok artırdım. Haftalık kontrole gittiğimde suyun arttığını öğrendim. Çok şükür şuan 34+4üz. Dinlenip bol bol yat. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Brcntyfr Merrose bende ayni sorunu yasadim havuc yiyerek kurtuldum bir hafta sonra toparlamis dedi doktorum.
NurEymen Merrose Bol bol su ve sıvı şeyler tüket havuç suyu karpuz vs. en kısa sürede iyi haberlr alırsn inşaAllah