Gzey123 MerveAkkk aynn canım ya bnm ki de perşembe 😊 çarşamba günü de ağdaya gitcem sanki doğuma gidiyomuş gibi hazırlanıyorum nedense. Bugün bende şeffaf afedersin Sümük sü bişey geldi neye işaret ki
Angela Kaderx 42 haftaya kadar bekledik sancim vardi ama açılma 1 cm bile olmayınca sezeryan oldu mecbur cnm ondan riske atmıyoruz hic
Alone prensesimveannesi midem çok yanıyor. Çok kilo almadığım halde yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum . Ve sürekli uyumak istiyorum 3. Sezeryanım olacak nasip olursa günümüzü aldık biraz da korku başladı işte öyle yuvarlanıp gidiyoruz napalım 😂
glbyzksr prensesimveannesi 36+1 iz bizde. Bugün kontrol vardı. Allah nasip ederse 23 Ekim’de gelecek kızım. Sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah.
prensesimveannesi Gzey123 gittim kuzum hala pozisyon almamış bizim kız 🥺 kilosuda biraz zayıf ama yeter dedi nst çekildim sancı vs çıkmadı haftaya pazartesi tekrar gidicem kontrole
tontirik Bişey sorucam kızlar ben 35 olcam perşembe günü. Bu haftalarda sırt üstü yatıyor musunuz ya? Çok sıkıldım yan yatmaktan gün içinde azcık sırt üstü yatsak sorun olur mu? Kaç aydır hiç sırt üstü yatmıyorum özledim resmen 😂
sema12818 tontirik şahsen ben yeri geliyor sirt üstü yeri geliyor sağ tarafıma Yatiyorum çok uzun süre yatamiyorum zaten vücudum izin vermiyor 😃
glbyzksr tontirik doktorum bana uzun süre sırt üstü yatma mümkünse sola yat dedi. Kanepede otururken azıcık arkamda yastık sirt üstü duruyorum valla
tontirik sema12818 ben uzun zamandır sırt üstü yatmayı bıraktım. Ama bu haftalarda sağ sol yatmaktan çok sıkıldım. Gün içinde 5 Dk filan yatayım o zaman ya. Zaten sadece sol yatamıyorum sola yatınca kalbim sıkışıyor. Genel olarak sağıma yatıyorum
sema12818 tontirik zaten istesenizde uzun sure yatamazsinin belli bir süre sonra her tarafiniza agri girer benim oyle oluyor kalcam filan agriyor çok yatarsam 😄 5 dakka ideal bencede
tontirik glbyzksr ben uzun zamandır sırt üstü yatmıyorum çok sıkıldım valla yan yatmaktan. 5 dk bile olsa yatıcam. Soluma yatınca kalbim sıkışıyor belim ağrıyor. Sağa yatıyorum bende