gazetecianne 32+3 ikiz gebeyim. Covid testi vermeye geldim gelmişken de acile uğradım rahim ağzım 5 gün önce 25 mm çıktığı için bir daha baktırmak istedim. 18 mm olmuş… nst ye de girdim ama anlamıyorum 69 diyor sancım mı var ??? Doktor henüz bişey demedi
teletabi gazetecianne 45 üzeri sancı sayılır canım. Hissetmiyor olabilirsin. Ağrı eşiği ile alakalı bi durum hissedip hissetmemek bende sancılarımı hiç hissetmedim doğum zamanımda
gazetecianne TugceTekin123 yatış verecek sanırım devlet hastanesinde perinatoloji yokmuş başka devlete geldim
teletabi TugceTekin123 evet normal oldu canım ben sancımı hiç hissetmedim 6 cm açıklıktan sonra çok hafif böyle var yok arasıydı suni sancıyla destekledik. Onu bile normal adet ağrısı gibi çektim
gazetecianne TugceTekin123 doğuma almayacak ya 😔 ne kadar yatacağım belli değilmiş ciğer geliştirici falan vurdular sancım yok normalde sancım çıkıyormuş. Bir de rahim ağzım kısalmış ondan yatış verdi
TugceTekin123 gazetecianne benımde karnımın içi açıyor ikinci hamileliğim oysaki çok geçmiş olsun üzülme rabbim şifa versin hayırlısıyla
La_Liberte gazetecianne öncelikle sakin olun lütfen Allah yardımcınız olsun. Progestan ve diğer ilaçlarla doğumu erteleyebiliyorlar bir gün bir saat bile çok önemli. Benim arkadaşım maşallah 33. Haftada doğum yaptı. Onun da ikiz çocukları oldu. Çok şükür küvöze girmediler 🧿😍 inşallah sizin minikler de dayanabildiler kadar dayanır. Allah zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻😊
gazetecianne La_Liberte amin inşallah zaten 32 haftalık ama hiç belirtim olmadı suyum gelmedi sürekli tetkik yapıyorlar vajinaya sürekli bişey sokuyorlar idrar için falan da çok stres oldum. Ciğer geliştirici vurdu ayaklarım şişti