Ozlem2904 Hanimlar kişisel temizligi nasil kolaylastirabiliriz ? 27.haftaya giriyorum karnimdan alt tarafi göremiyorum bile. Dün aksam baya zorlandim sinirlerim bozuldu daha cok erken diye 🤦♀️ karnimin ustune azcik fazla egiliyim nefesim daraliuo.
muges44 Ozlem2904 Bildiğiniz temiz bir kuaför yok mu gidin çok rahat edersiniz belirli haftadan sonra olmuyor temizlik işleri kendi başına, ben en başından beri gidiyorum çokta rahat ediyorum
Kumsal0920 Ozlem2904 el yordamı olduğu kadar jiletle yapıyorum canım 37 haftalığız göbeğimden ayağımı bile görmüyorum çünkü 😂😂
Meryemtrksoy Ozlem2904 kuaföre gitsene canım benim bende 29 haftalığım en başından beri gidiyorum kendin halledemezsin bu zamandan sonra göremiyor ki insan eğildiği zaman ha diyorsan utanıyorum filan karşıya bi ayna koyup otur öyle yap istersen öyle de olur ama tertemiz olsun dersen git güzel temiz bi yere İnan ki çok rahat
Ozlem2904 Utanirim 1.sbeeb 2.side pandemide hiiic icime sinmez malesef🤦♀️ ne yazikki cevremde anneyi kaybeden bebeklerine süt anne arayan insanlar var bende korkuyorum haliyle. Bu saate kadar hastalanmadim cok sukur
Meryem01010 Ozlem2904 vala eşime yaptıriyorum ee nabim goremiyom bide zorlaniyom eşim hemen 5 dk da temizliyor 🤗
Deniz59 Ozlem2904 git eşine yaptır valla en rahatı 😁 utanma bide kocan o senin ben kendimi öyle avutuyorum 😂