Lokumunannesii minikkoalammm Tekmeleriyle bogusuyorum geceleri😅bir tekme atıyor anıranın ağzımdan fırlayacak o derece..
sunashn50 minikkoalammm geceleri de gündüzleri de tekmeleriyle varlığını hiç unutturmuyor oğlum maşallah 😂🙏🏻
Veraay60 minikkoalammm Sert tekmeler, nefes darlığı, mide yanması, mide yanması, mide yanması 😄😄😄😄😄 ve hala yaşıyorum 30 haftalığım
HaticeBerkayBalat3103 @minikkoalammm geceleri çok sert vuruyor oğlum bu yüzden bazen geç uyuyorum rahat uyuyamıyorum sabahlarıda beni tekmeleriyle uyandırıyor onun haricinde arada bir kasık agrım ve bel agrım oluyor rabbim herkese hayırlı dogumlar nasip etsin 🙏🙏🥰
Lokumunannesii minikkoalammm Şuanlık acıtmıyor canımı ama ilerisi için birsey diyemiyorum erkek canım😊
Poyrazeda_ Benim ki çok fazla tembel bende çok tembelmişim canı istediği zaman ufak tefek tekmeler yiyorum söyle bi şiddetli vursa da ben burdayım dese 🥲
minikkoalammm Poyrazeda_ vurur canm korkma hemde uykunun en tatlı yerinde 😂 neye uğradığına şaşırırsn
mervegemen- Poyrazeda_ bende 29+2 deyim. Bazen cok sert vurduğu olurdu. Bu aralar artık vurmuyor. Yani sert degil ve suan kadar hiç uykumdan uyandirmadi. Vurmasindan uyuyamiyorum yazmis arkadaslar ama hic öyle olmuyor benimde
Cansum_kuzeyim Cansum_kuzeyim minikkoalammm şuan 28 haftalığız canım erkek bekliyoruz ve maşallahı var hiç durmuyor 😊hele kızımla kıyaslayınca🤭
minikkoalammm Ygzalp_16 haraket düzensizliği oluyor ama işte biz anneler evham yapmadan duramıyoruz canm
minikkoalammm sunashn50 MaşAllah oğlanlar kızlardan daha haraketli yaramaz olucakları daha anne karnındayken belli 😁
sunashn50 minikkoalammm aynen öyle valla hiç durmak yok uyuduğunu neredeyse gün boyunca göremiyorum hareketsizlik günün belli Bi saati çok az oda uykusu 😁😂
Deletedmom54555 Maşallah benim oğlum da hareketli baya 😂 bazen sanki karnımı tırnaklıyor gibi içim gıdıklanıyor napıyor bilmiyorum 😂 ama dün Akşamdan beri sol omuz ağrım var neden bilmiyorum köprücük kemiğimin o kısımları ağrıyor
minikkoalammm Deletedmom54555 erkeklerin yaramaz olucağı dha anne karnındayken belli demekki bnm kızda harakt eder gece özellkle sabah 5 6 arası uyandırır ama o kdr 😃 gün içinde canı isterse harakt ediyor hanım efendi
minikkoalammm sunashn50 kız ayvayı yedin sen 😂😂😂 doğumdan sonra şimdi dem burnundan getircem anne hazırlıklı ol diyor bebiş değerlendir bu haftalarnı uykusuz geceler bekliyor 😂
sunashn50 minikkoalammm hahah😂 olsun hayırlısıyla sağ salim doğsun da uykusuz da kalırız gerekirse 😂😂😂💙🙏🏻
minikkoalammm Veraay60 ahhh o mide yanması beni mahvetti 9 haftalıkken başladı yeni yeni geçti evde deli dana gibi dolanıyordm Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🤲🏻
Veraay60 minikkoalammm bende de 7.ci aya girmemle başladı çok sıkıntılı bir durum. İnşallah tekrar olmaz sizin. İlaç verdi doktor ilk kez dün kullandım bakalım inşallah işe yarar. Amin inşallah canım 🌻🤲
minikkoalammm Veraay60 işe yaramazsa 1 tane fasulye yut cnm bana da annem söyledi mide asidini çekiyormuş o fasulye mide bulantısını da engelliyormş