didemsz Arkadaşlar 39 haftalık hamileyim ama daha bebek arabası alamadık. Kolay açılıp kapanan , travel sistem bebek arabası önerileriniz var öı
Betul3425 didemsz concord neo ve jane rider tavsiye ederim. Wei-b gloria travel sistem ve kraft twist air kullandım oğluma ikisindende hiç memnun kalmadık ikiside kırıldı 😪 şimdi ikinci gebeliğim. Biz ya jane rider yada concord neo alıcaz. Kullanan arkadaşlarımdada birebir gördüm biraz pahalı ikiside ama değer bence 👍🏻
dalin didemsz ebebekden lelebaby travel sistem aldik kahverengili&goldlu rengini 800 tlye indirimdeyken hem goruntu acisindan hem kullanim acisindan cok guzel bir urun hemde cok pratik kesinlikle tavsiye ederim
Zuzu didemsz evet almadan çok araştırdım aldıktan sonra da çok kullanışlı olduğunu gördüm.Kurulumu vs çok kolay ve fiyat konusunda piyasadakileri katlar.Netten aslında tüm kullanıcı yorumlarına bile ulaşabilirsin.Ben yoykoshop adlı siteden aldım bi bak istersen
ikizler Ben de chicco trio love dusunuyordum, bugun kullanan birine sordum alma cok hantal dedi. Fuarda inglesina yi denedim fena degil bence. Ben ana kucagi yerine portbebe alicam, inglesinada tum aksesuarlar ekstra o kafami karistirdi ..
Nesli1509 ikizler inglesina cok guzel ama boyutlarina iyi bak canim bizim arabamiza sığmadı mesela.. o yuzden doona düşünüyorum sen doona ya baktin mi?
GamzeC duygu_sal merhaba duygu memnunmusum air modelinden bende 35 haftadayım hala karar veremedim ondan almayı düşünüyorum ama kullanımı konusunda kararsız kaldım
pamuksekerinannesi Zuzu Bende sizin yorumuzu okuyunca baktım youtube’tan izledim çok hoşuma gitti.. Acaba kendi sitesi dışında yakından görüp alabileceğimiz mağaza satışı varmıdır ki🤷♀️
Zuzu didemsz canım travel sistemler üzerinde port bebe varken kapanmıyor malesef.Baston tiplerinde oluyo o genelde o da zaten yenidoğan da kullanılmıyor
Zuzu pamuksekerinannesi bu baktığın mağaza izmirde şansıma ben de izmirde olduğumdan gidip görebilmiştim ama online dışında zor.Ama emin ol birebir aynısı 😘
Ecem Ebebek’ten baby plus mustang bebek arabasını aldım ben çok güzel kullanışlı hafif tavsiye ediyorum onu şuan indirimli fiyatı 899. İndirimsiz 1119 bi bakın derim 😊
mervealt Ecem merhaba nasılsınız iyisiniz umarım size bir sorum olacaktı eğer yanıltlarsanız çok memnun olurum ebebekten baby plus mustang bebek arabasını almayı düşünüyoruz bugün yarın.Şikayet var sitesinde ürünün çabuk bozulduğuna dair ve ebebek servisinin kötü olduğuna dair yazılar okudum.Kesinlikle almayın falan yazıyordu.Birkaç buna benzer şikayet okudum.Sizlerin yorumu nedir acaba memnun musunuz?
Zuzu pamuksekerinannesi tak peşine getir izmire hem gezmiş olursunuz bu manayla 😘 şaka bi yana yolda bile ailelerde görürsünüz aslında ama olmazsa bırak kocan düşünsün o halde,beceremezse de kafasına kakar durursun senin yüzünden diye 😂😂
pamuksekerinannesi Zuzu hahahhaaha zaten böyle konularda biliyor onun beğendiğini alıp memnun kalmazsam susmuyorum.. O yüzden istediği olsun da yeter ki başıma kakmasın der😂😂 İzmire gelmek mantıklı aslında hem roka balık yapar gezeriz hemde alışveriş yaparız😂
Busozi Zuzu bende izmirdeym canm ve yoykoyu satan bi yer bulamadim nerden baktin acaba yerini soylermisin bende gidip baksam. Gule gule kullanin bu arada 😊
Hande2017 Mothercare journey modeli alıcam bende ama tekerlek konusunda kararsız kaldım üç tekerlekli düşünüyordum satış danışmanı dört tekerleğe yönlendrnce hala düşünüyorum