Kubrayusuf Kızlar ben hamile olduğumdan beri kahvaltılarımda vişne suyu tüketiyorum mide bulantımı alıyor diye 12+3 haftalığım bir zararı olurmu sizce
Hilal-95 Kubrayusuf bence sıkıntı olcanı sanmıyorm ama devamli olması bilemem ben de içiyorm bazen hareketlensin diye vişne suyu cok hareketlendırıyor doktorm içirmişti hatta pozisyonunu değiştirssin diye
Kubrayusuf Erez paket meyve suyu maalesef ama bundan sonra kendim yapcağım ya korktum şimdi. Çay bile midemi bulandırıyor içemiyorum tek iyi gelen oydu onu içiyordum bi sorayım dedim ama içmem bundan sonra 🥺
1Tubii Kubrayusuf ev yapım sıkıntı olmaz bence şifa olsun, çok abarmayın tabi. Ama hazır içiyorsanız sıkıntı, katkı maddeli paketli tüm yiyecek içecekler😔 hazır paketli hiçbir şey tüketmeyin hamilelik boyunca. Dr um öyle demişti ilk gün daha
Kumsal0920 Kubrayusuf ben ilk 4 ay şişe şişe içtim canım halen daha içiyorum ekşi olan herşeyi tükettim bi sorun yok şimdilik 1 hafta sonra doğurcam dolabımda vişne suyu stoğu var
Kubrayusuf Kumsal0920 çokta sakınmamak lazım sakınan göze çöp batar derler ama yinede çokta abartmamak lazım bilmiyorum bakalım bulucam bi çaresini teşekkür ediyorum 🙏🏻❤️