ikramomm https://www.hizliresim.com/4myrpao kızlar üstte bugün yaptığım test altta ki dün yaptığım test ve bugünün testini 2-3 saatlik idrarla yaptım neden daha silik çıktı acaba üzüldüm bir sorun mu var sizce yoksa 2-3 saatlik idrarla yaptığım için mi tam çıkmadı aklıma takıldı yarını bekleyemiyorum inşallah yarın koyulaşır 🥺🥺
Eliifkc ikramomm testlerde böyle şeyler olabiliyo canım bi de beklettiysen ondan da olabilir stres yapma
Kayra_2362 ikramomm var gibi gözüküyo canım yarın sabah ilk idrarla tekrar yap sonrada emin olmak için kan ver
Hilal-95 ikramomm testler alakalı olablır korkutma kendını kan önemli olan bunlar değil kuzum hayırlı olsun🙏🏻
Kamusbuglem ikramomm hamilesin canım o testlerle ve idrarla ilgili olan bişey değil hamileliğin daha yeni srn benımkini görseydin senden daha silikti :) şimdi 14 haftalığım sadece kan testi ver 2 günde bir 2 kat yükselmesi gerekiyor onu takip et o kadar:)
ikramomm Kamusbuglem Kamusbuglem normalde korkmazdım ama kimyasal olma ihtimali geliyor aklıma ondan korkuyorum 🥲
Susambebis ikramomm canım bence var biran önce git kan ver değerine bakılsın iki gün sonra tekrar kan vermen gerekicek çünkü değerlerne bakılır 😊bendede öyle çıkmıştı hemen gidip kandaki pozitifide görmüştüm
Kamusbuglem Susambebis hiç korkma Allahın izninle bişey olmaz :) kan testi ver hemen gitme kadın doğuma 2 günde bir kan testi ver biraz büyüsün 2 hafta sonra falan da kadın doguma gidersin canım bebeğini görürsün inş :)
Gzm23 ikramomm kuzum var gibi benlm ki de silikti böyle yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap hayırlısı olsun dualarım seninle 😇🙏
Reyhanhnm ikramomm Gün içi sürekli yapma sabahtan yap benimde iki test silik iki çizgi çıktı pazartesi sonucunu bekliyorum kan ver en net kesin çözüm
Reyhanhnm ikramomm Benim de bir tane daha testim var pztesiyi bekliyorum hem iki gün geçmiş olur onu yapar sağlık ocağına giderim böyle uğraşma için içini yer yeni oluşma olduğu için öyledir ara vermeden sürekli yaparsan sonuç alamazsın bide kullandığın test önemli
Reyhanhnm Benim batma iğnelenme geçti sağ boşlukta ağrı var Bebek varsa bile bir sorun mu var bunu düşünür oldum tuhaf zamanlar ya yada hasta falan mı olcam ne bileyim anlam veremiyorum artık