Sarikan93 Ozge_cecen_ocal tahmini doğum tarihi 3 haziran 6+4 olduk bugün keseyi gördüm ama kalp atışını 7. Hafta duyucaz inşallah çin rus ve maya takvimine göre erkek çıkıyor bakalım doğru mu çıkıcak ☺️🙈🌸❤️
Ozge_cecen_ocal @Ozgearpacii Ozgearpacii Ozgearpacii pacii#18009226 aynı ayda doğum senle benim de 6 Haziran doğum kız mı erkek mi senin ki canım
Ozge_cecen_ocal Ozgearpacii Benimde ilk Bakalım cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum ben daha kalp atışını dinlicem keseyi gördüm Haziran kız mı erkek ayı mı aceba Çin takvimi ne kadar doğru bilmiyorum ama erkek diyor 😊
Ozgearpacii Ozge_cecen_ocal ben çarşamba günü gideceğim 6+5 olacak belki kalp atışını duyarım ama Çin takvimine inanmıyorum 🙈
Sarikan93 Ozgearpacii amin canım haberleşiriz tabi seninde bebişin sağlık ve sıhhatle doğsun inşallah 😊🌸🙏🏼
deletedmom27371 Ozgearpacii amin inşallah hepimiz sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kavuşalım inşallah 😊
Eteby gizorel bende 7+4 kese ve bebek göründü mu yada kalp atışı en son kese kaç ml di benim dün gittim geç döllenme 9 ml olmuş küçük görünüyor dedi haftaya Perşembe gideceğim ama nasıl dayanacagim ozaman a kadar bilmiyorum