alparslanannesii1661 Saadet2000 kahvenin bana verdigi inanilmaz bir enerji var temizlik yapacağım bgunler bir bardak filtre kahveyi kafama dikiyorum sonra saatlerce hic oturmadan is yapiyorum fazlasi zararli ama sizde ona gore tüketin
Erez Saadet2000 Hergun ictim emziriyorum gene iciyorum ahve icmedigimde beynim calismiyor gene hamile kalsam gene icerim. Kahve mutluluktur carpintin ozel bir sorun ypksa ic gitsin hatta benim yerime de bir turk kahvesi ic. ☕
Sibel_tanik Doktorum günde 1 fincan türk kahvesi, 2 bardak siyah çay içebilirsin demişti. Çayla pek aram yok ama türk kahvesi, sütlü filtre kahve tüketiyorum.
Sibel_tanik Doktorum günde 1 fincan türk kahvesi, 2 bardak siyah çay içebilirsin demişti. Çayla pek aram yok ama türk kahvesi, sütlü filtre kahve tüketiyorum.
Leylosacl Saadet2000 günde iki vaya üç fincanı buluyor Türk kahvesi çok seviyorum içmeden duramıyorum
Pinarr35 Saadet2000 gunde 1 i gecmemeye calis bende ilk zamanlar.icemiyordum ama simdi gunde 1 fincan turk kahvesi iciyorm
Hikari Günde bir fincan Türk kahvesine izin var ama ben hep kafeinsiz kahve içiyorum hem sütle yapıyorum daha sağlıklı oluyor en azından