whitedream Annebebek000 pekmez değil de ben her gün 1 yumurta 2 bardak süt 2 tane ceviz yedim bide bı post açılmıştı yorumlarda cicibebe yazmişlar kilo aldırıyo diye onu yedim hep. 1 ayda 466 gram almış.normalde balık yağı hapı kullanıyodum 15 gündür alamadım çok pahalıydı kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenin 🤗
Annebebek000 whitedream kacinci haftadayken 466 gr aldi acaba Bebeklerin cogu guzel beslenirse 1 hafta da 300 grama kadar alabiliyormus sizinki de az almis bende
whitedream Annebebek000 Bugün için kontrol vardı. şuan 25+2 yim gelişimi 27+1 görünüyo ultrasona göre bende hep yumurta ve süt içtim ceviz ve cicibebeyi bu ay yedim. pekmez sevmediğim için ağzıma sürmedim hiç
Ebruades Zmrmrt1315 ayy bende oldu ya hemde renk siyah gibi aferdersiniz neden acaba zararlimi iyi mi kotu mu bilemedim de 🙄🤔
Zmrmrt1315 Ebruades Ben gebelik öncesinde de Farklı kan ilacı da kullanmıştım siyah değil ama yeşil renk benimki kan ilaçları hep yapıyor
Bsrkst Merhaba ben öğleden sonraları ya da akşam yatmadan 3 yemek kaşığı doğal pekmeze 3-4 kaşık yoğurt, muz ve bir avuç içi çiğ kuruyemiş katıp yiyorum. Normalde pekmez yemeyen ben buna bayılıyorum. Meyveli yoğurt gibi oluyor.
Dygrd Annebebek000 pekmez kilo yapmaz kan yaparki kim dedi bunu sana 🤦♀️ kilo için kasar ceviz muz süt ve bol meyve tuketmelisin