Buse2822 Medinekk benimde gelmedi yatış yapıldı fitil verdiler açılma başladı 2 saat içinde dogum gerçekleşti
Mrvehamzaoglu 39 +1 sancısı hala gelmeyen ben merak ediyorum sanciniz nasıl geldi ne acilmam var ne sancım 🙃Suni ile başlatalım diyir doktorum 40 ta bebeğim kilo almıyor iki haftadır
aysimaninveprensinannesi Mrvehamzaoglu ozeldemi dr. Bende 40. Haftaya girmek uzereyim devlete gidiyorum ve bende isticem suniyi ama devlet oldundan vermezse diye korkyrm
Mrvehamzaoglu aysimaninveprensinannesi Evet özelde doktorum kilo almadığı için 40 ta suni verelim diyor suyu azalabilir dışkısıni yiyebilir sezaryana mecbur kalma diyor eğer kilo alır ve bebeğimin sıkıntısı olmassa 41 haftayı beklemeyi istiyorum kendi sancım gelmesini . Devlette nasıl olur bilmiyorum ama bebeğin bı sıkıntısı yoksa hareketlerinde azalma suyunda azalma yoksa suni vermezler sancini beklerler heralde bilemedim 🤷 kesin bı bilgim yok yani🌼
Buse2822 aysimaninveprensinannesi özelde yaptım sor bir kere istersen ama 1 hafta kalmış bekle derim belki kendi sancin tutar
Sans16 Buse2822 fitil dediğiniz nedir tam olarak ne işe yarıyor acıklık ve sancı için mi verildi suni sancıyla aynı şey deil dimi
Thisbe Yarın 40 oluyoruz bende de hiç ağrı sancı açılma yok. Artık zorlanıyorum inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz🤲🤲
Mrvehamzaoglu Buse2822 Anladim benimde eğer sancım olmassa suni sancı verecekmiş doktorum . Sağ salim kavusmussunuz bizde kavuşuruz inşallah 🤲☺️
aysimaninveprensinannesi Buse2822 evet sali gidecegim soracam dr kabul ederse isteyecegim hastaneyle aram cok uzak 2 saat kendi aracim yok toplu tasimada yok herseferinde ozel taksi tutmakda oldukca tuzlu oluyor o yuzden iateyecegim bakalm
Berfin1415 Ilk kizim 40+6 da normal dogumla geldi. Sancilar kendiliginden basladi. Ikinci kizim 40+5 normal dogumlar geldi. Ayni ilk dogumda gibi sancilarim normal kendiliginden geldi. Tavsiyem bol bol yuruyus yapin ve merdivenlerden cikin.