GkeGven Kızlar 35hafta2günluyuz sizdede oluyormu bebiş sankı bı yerde toplanıyor kasılıyor sonra gecıyor bide aşağıda baskı oluyor
FatmaSalam GkeGven 35+1iz biz de. Ara ara sertleşme oluyor ama genel sorunumuz bel ağrısı çekmek 🤷🏻♀️
ZeykemKaya GkeGven benım cok sık oluyordu bu anlattıgınız dun nstye gırdım duzenlı sancılarım cıktı progestan basladık 2 hafta durdurmaya calısıcak bakalım doktorun
Nazanypc GkeGven düzenli olmuyorsa yalancı doğum sancısı olarak sayılıyor. Ama sıklaşır düzenli olursa hemen doktora gitmeni tavsiye ederim. Ben 35 e giricem daha ama kasılmalar bende de çok. erken doğum riskim var.
GkeGven FatmaSalam genel olarak oluyor demekkı cok sukur bel agrım falan yok ama arada asaga cok baskı hıssedıyorum
FatmaSalam GkeGven yavaş yavaş artık aşağıya iniyor ya ondandır sanırım 😊 sizin Doğum nasıl olacak normal mi
GkeGven ZeykemKaya kac haftalıktın ben gecen persenbe gıtım muaneye ama boyle seylerım olmadıgı ıcın nstye sokmadı doktorum kontrolum haftaya benımde
Rana71 ZeykemKaya canım dün bende nst girdim benimde sancılarım çıktı sancıların başlamış dedi doktor ama eve gönderdi
Volkanoban Kızlar hıc korkmayın bendede cok oluyordu duzenlı sancım cıkmıstı progestan verdı banada ama dayandım dısımı sıktım beklıyorz hala smdıde belım cok agrıyor hastaneye gıtmıyorm cunku hemen dogma almak ıstıyolar sıkın dısınızı daha bızım ıcın cok erken kasılmalarda cok normal bnde cok oluyor
GkeGven Volkanoban Bende daha bı kac gundur basladı kontrole kadar bır sıkıntım olmasa gıtmem buyuk ıhtımal haftaya kadar canım
nurdanerol Bende 35+4 üm sancılarım çıktı adalar verdiler hep yatıcaksın dedi doktor ama hiç progestan başlatmadı doktor 🧐
nurdanerol GkeGven karnımda böyle sertlik ve gerdinlik huzursuzluk hissediyorum aradada belim ağrıyo diye gittim
GkeGven nurdanerol gelısımde bır sıkıntı yok oyle erken dogum rıskım falanda yok canım bırkacgundur bı yerde toplanıp kasılıyor bebısım asaga baskı yapıyor