keyifkahvesi Hastane çantası na canbebe bez aldm 2 5 kilo ama cok kücük geldi gözüme 😂 alan varmı acaba ikinci doğumum ama keşke 2 numara alsaydım dedim paketler değişmiş galiba elinde olan varsa yazabilir mi normal mi geldi size 🤭
Kumsal0920 keyifkahvesi canım sonuçta 5 kilo tosuncuk doğmayacaksa bi paket yeni doğan yeter benek bi gelsin bakarsın olmadı bi büyüğünü alırsın ben de öyle yaptım ne çıkacak bilmiyoruz ki😂😂
keyifkahvesi Bide erken doğum riskimiz var kücük doğarsa bebeğim olur belki yada yenisini alsam mı acaba
keyifkahvesi Kumsal0920 tosuncuk olmaz sanmam ama dünya actım küçücük gerçekten avucum kadar Bi arada kaldm Bi an 😊
Ozlem2904 Ben molfix aldim yenidogan ama benimde gozume kucuk geldi avucum kadar bez 😅 2-5kg arasi diyor. Ustelik ben indirimden alinca 200adet aldim insallah hepsini kullanabilirim ortalama 5 6 tane gtse gunde bi ay anca yeter diye hesapladim
keyifkahvesi Ozlem2904 2 5 kilo evet ama bence pakette değişmiş ilk doğumda böyle değildi 1 numara asırı küçük geldi benim pakette 40 tane falan var Allah tan 😂