Kubra3525 Betl biz kullanıyoruz güzel gece modu var hareket sensörü var program kuruluyor telefona biz kahvaltı yaparken ordan sürekli izliyoruz bebeğimizi kendi sesimizide iletiyor memnunum
Elika0 Betl güzel canım bu ne zaman geliyor bende alayım. Bizde bir tane var gerçi xiaominin ondan da memnunum.
Betl Çok sık kullanicam birşey değil aile apartmaninda oturuyorum onlara gitmek zorunda kaldığım vakitlerde kullanmak amacıyla alicam o yüzden çok fiyatlı birşey almak istemiyorum
Betl Kubra3525 kullanımı nasıl bunu wifi bağlıyorsun telefon dada internet açık şekilde istediğin yerden görebiliyorsun?
ebruzb Kubra3525 bebek hareket edince bildirim geliyor mu telefonunuza ? Xiaomi düşünüyorduk onda bildirim geliyor bunda da geliyor bu daha uygunmuş🙂
Betl Elika0 gzdeozss 14 Ekim perşembe geliyor fiyat olarak çok iyi geldi hemde wifi bağlantısı olduğu için mesafe sorunu da yok belki eşime kayınvalideme bıraktığımdada aklım kalmaz ikide bir duruyor mu diye aramazsin ☺️
gzdeozss Betl kesinlikle çok mantıklı ve fiyatı çok iyi bende almak istiyordm ama çok pahalı fiyatlar eğer kalırsa bende alabilirim umarm 🙏🏻🤗
Betl gzdeozss kredi kartı kullanıyorsan a101 kapıda uygulamasini indir saat 8 buçuk 9 gibi ürünler uygulama yüklendiği gibi satın al hamile halinle oralarda koşturma gelsin kapına direk kalabalık oluyor biri çarpar falan Allah korkusun
gzdeozss Betl aaa öyle miii ben indirimli ürünlerin siparişi verilmiyor diye biliyorum sayılı geldiği için
Betl gzdeozss Bir kere gardrop söyledim öyle 1 kerede duvar boyası eşim isteydi ben gitsem tasiyamicam diye söylemiştim ☺️
gzdeozss Betl çok iyi o zaman ben indirimli ürünler gelmiyor diye biliyordum zaten gitsemde kalmamış olur uygulamadan sipariş vermek çok daha mantıklı o zaman teşekkür ederim 🤗