mn2558 Aysun1274 şükür kavuşuyorsunuz ☺️ Doğumdan sonra yazabilir misiniz doktorun ilgisini rica etsem 🙄
nur_3838 Urazatlas bende Cemal hoca da yaptım doğumumu o kadar mükemmel bir doktor ki çok şanslısınız 😍
Hayalim38 Hüma hastanesi Cahit gözüakça kesinlikle çok memnunum 😌ilk bebeğimde de ona gidiyordum şimdi 2.hamileligim yine ona devam ediyorum doğumu 3000 lira dediler ama muhtemelen ben doğurmadan önce yılbaşında zam gelir 😂
bircicekannesii Aysun1274 Mustafa Oğuz Yılmaz mı acaba? Bide memnun muydunuz kendisinden ve hastaneden bilgi verir misiniz seçeneklerim arasında da
Aysun1274 bircicekannesii paracı biraz başta Onu diyim biraz soğuk biri böyle şen şakrak değil ben başta ona gittim diye sonuna kadar gittim ama şimdiki aklım olsa gitmezdim
Minikbebelak Aysun1274 Hüma hastanesi Mehmet Cahit Gözüakça gidiyorum, çok çok memnunun. İlgisi olsun bıkmadan sorulara cevap vermesi olsun bir kere bile aklımda acaba diye soru gelmedi. ☺️
Aysun1274 Minikbebelak evet oma da çok iyi diyorlar ben sıra bulamadım ona son zamanım olduğu için Dinçer beye gidince onda devam ettim
Minikbebelak Aysun1274 evet çok ilgili yani ben mesela gurbete geldim ama her şeyde atıyorum diyabet diyetimi bile Mehmet bey verdi kendi doktorumdan almadım😄