ikimelekannesii22 Ftsolgn henuz kullanmadım ama bende bulantı yapacagını zannetmiyorum gebelik olmadığı için
ylzsa Aysun1274 dincer bey cok iyi bir doktor bence ben de ona gidiyorum basından beri bakalım dogum nasıl olacak beklemedeyiz :)
Aleyy99 Hüma hastanesi cahit beye gidiyorum bende memnunum doğumum geldi çattı ama doğum fiyatından bilgim yoktu 😅
Esin11 Aysun1274 ben gönüllü olarak sezaryen istiyorum genel anestezi ve spinal arasındayım siz hangisini düşünüyosunuz :)
Aysun1274 Esin11 kesinlikle spinal derim ben kıxımda genel aldım ve gün boyu kendime gelemedim ve kızımı görmek isterdim bu sefer ins oğlumu göreceğim bide genel anestezi herkesin bünyesi kaldırmıyor ki ben kaldıramadım
kubra_1122 ikimelekannesii22 canım bende folidoce kullandım kullandıktan yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım
ikimelekannesii22 kubra_1122 cahit bey bana foldeni yazdı bende bunu kullanıcam insallah bende hamile kalırım
Zehraspl Aytflz canim istersen hastaneyi ara sor ben oyle yaptim testler icin ayrintili usg icin felan hep aradim hastaneyi
bircicekannesii Bebegim_90 Ben daha ilk gittim ilkinde ısındım şimdi kalp atışı için gideceğim 2.kez olacak siz ne kadardır gidiyorsunuz olumlu olumsuz yönleri var mı