Calisananne25 Merhaba herkese, beyaz gürültülü veya normal uyku arkadaşı kullanan ya da alan annelerden tavsiye istiyorum. Hangi marka aldınız, memnun musunuz, gerçekten işe yaradı mı?
Gizmom Calisananne25 budizzz bear alacaktım sonra yorumlara baktım coğu kişi iyi şeyler yazmamış sonra fisher price alayım bari dedim ama o da kaldı gitti bilmiyorum doğurup bebeğin durumuna göre alayım diyorum 250den assa değil cünkü alacaklarım bosuna gitsin istemiyorum
Cicilibicili Calisananne25 bence budizz çok gerekli değil. Uyku da bebekten bebeğe değişen birşey çünkü. Mesela ilk zamanlar beyaz gürültüyü telefonumdan açıyordum sonrasında ihtiyacım olmadı çünkü bebeğim öyle bir destekle uyumadı belli bir zaman sonra. Uyku arkadaşı özellikle kendi başına uyumayı öğretirken ihtiyaç. Yenidoğanlara uyku arkadaşı gerekmiyor. Sırf sesi için alacaksanız alın ama açıkçası her uykusunu bu şekilde uyumaya da alışmamalı bebek. Sürekli mekanik ses eşliğinde uykuya dalmak isteyecek bu sefer bana çok anlamlı gelmiyor
Calisananne25 Ask_hosmus o da olabilir ama çocuğun yanına telefon yaklaştırmak istemiyorum erkenden, ne kadar geç tanışsa telefonla o kadar iyi bence 😔
Calisananne25 Gizmom ben de o yüzden kararsızım ben de budizz düşündüm seslerin çok rahatsız edici olduğunu yazmış birkaç kişi işe yaramadığını söylemiş o yüzden ben de şuan muallakta kaldım
Ask_hosmus Calisananne25 tabiki ama mecbur katlıyodum telefon etki etmese de süpürge makinesini açardım😂
Gizmom Calisananne25 evet yorumlara bakarsak öyle ama bilemiyorum fisher price bakın isterseniz onda o kdr kötü yorum yok ama benim tipi hosuma gitmedi
Calisananne25 Gizmom evet baktım şuan benim de tipi hoşuma gitmedi pek sevimli gelmedi 😒 off valla çeyiz alışverişi daha kolaydı bebek alışverişinde hiç karar veremiyorum 😁
Gizmom Calisananne25 Evet bunda kumar gibi iyi olur olmaz hosuna gider gitmez bir de her şey cok pahalı bosuna para gitsin istemiyor insan
Calisananne25 Cicilibicili bakış açınız çok mantıklı geldi bana da, bunu düşünücem. Bence de biraz zaman geçince almakta fayda var belki de hiç gerek kalmayacak. Çok teşekkür ederim aklım çok karışmıştı biraz ışık oldunuz bana. 🌼
Ask_hosmus Calisananne25 ama Bayaa etkili oluyo pes ettiğim zaman açıyorum valla elektriğin çok gelmiceni bilsem açarım sabaha kadar uyusun 😂😂