Ayaz_Aybars_mom Betl Dikis atılırken nasıl oluyor peki sorması ayıp hani uyusturuyolarmi orayı yoksa canlı canlı dikiyomu
Betl Ayaz_Aybars_mom küçük bir iğne vurdu uyuşuk hiç hissetmiyorsun kesi dikiş falan PLesantanin çıkışını bile hissetmedim sadece içimden birşey akti gibi oldu ayrıca doğum anında tüm ebeler sanırım göğsünün altından bastırıyor çoğu kişi bunu kemiğini kircakti üstüme çıktı gibi abuk sabuk şey anlatıyorlar hayır çok hafif göğsünün altından bebeği eliyle ittirdi destek verdi ondada hiç bir acı yasamadim
H_myra1 Nesrin01 ilk gebeligimde çatı muaynesinden sonra nişanım geldi eve gelince daha sonra akşam alaturka tuvalete oturmuştu afedersin ayagı kalkmam la suyum geldi su gelişi olunca hemen hastaneye gitmek gerekiyor bende hemen gitmiştim ama 2.gebeligimde ne su ne nişan hiçbiri gelmedi
Ayaz_Aybars_mom Betl hmm bazen direk dikiyolar diyorlar iyice korkmaya başladım günler geçtikçe ilk olucak bide sen rahat atlatmissin belli darısı başımıza ins
Ask_hosmus Htc7212 gerçekten mi daha heyecanlı oluyo hatta 😂 en önce kendine güven etraftakiler ne derse desin düşünme aldırma benim doğumum başladıktan 8 saat sonra sezeryana almak istediler izin vermedim çünkü bebeğin herşeyi normaldi o yüzden izin vermedim dur seni doğum hikayeme etiketliyim onu okursan daha çok motive olursun 😘😘
Ayku6138 Ask_hosmus Bende kan aldırmaktan iğneden korkan biriyim korkmak kelimesi aşırı basit kalır hastaneleri birbirine katıyordum çocukluktan beri ama şu hikayeyi okuyunca hemen çıkartabilirim bebeyi 😂😂😂 Doktorun şimdilik normal gözüküyor dedi 34+5 im 🤦🏻♀️😌 dua edinde anlatıldıgı kadar kolay olsun sezeryandan çok korkuyorum dikişleri görürsem bayılırım
Ask_hosmus Ayku6138 Allah bi avazda kurtarsın canım benim kolay olsun doğumun sık sık yürü bol bol dua et Meryem anaotunuda yap Meryem suresi oku sancıların başlayınca inşikak suresi oku inşirah suresi oku hergün bol bol dualarında etkisi olduğunu düşünüyorum Allah o gücü veriyo sana 😊😘
duygukilic Nesrin01 ilk sancı geldi, sonra nişan ve sancı kesildi, sonra su geldi sonra hoop sancı başladı onunla birlikte açılmalar ve doğum 🤗 şimdi ikinciyi bekliyorum her doğum farklı diyorlar bakalım neler olacak.
Demet_akman Nesrin01 ben 24 saat diye biliyorum kardeşim aksamustub6da dogum yaptı ertesi gün 6da çıkardılar
Demet_akman Nesrin01 ilk 24 saat komplikasyon oluşma durumu yaşanmasın diye gözetim altında kalıyorsunuz. Oğlum 18 aylık onu 24 saat bile olsa bırakmak istemiyorum dogumumda ama saatin dolmadan bırakmıyorlar yani ben devlette yaptım ve yapicam özeli bilmiyorum
Ilkmercimekgeliyor Nesrin01 2 gün kaldı bana da normal dogum olcak Allahin izniyle doktoruma diyorum beni bayıltsaniz o sekilde yapsaniz normal dogumu olmazmi diyorum 😂😂😂oyle bi sistemimiz olsa sizi hic yormam diyo😂😂
FatmaNur_ Buse62 nişan nasıl bir şey. Benden dün gece lavaboya gittigigimde kahverengi leke geldi ama baya çok geldi avuç içinden fazla. 4 gün önce çatı muayenesi oldum ondan mı geldi yoksa nişan mı acaba
Buse62 FatmaNur_ kahverengi sümügümsü kıvamda geliyor büyük ihtimal nişan seninki ara ara geliyor öyle
Nesrin01 Ilkmercimekgeliyor Aynen ama Meryem Ana otu varmış onu denicem inşallah bende de faydalı olur
Ilkmercimekgeliyor Nesrin01 insallah Rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin 💕tum annelerimize insallah
Nesrin01 Brcadn 39 1 olduk dün gece tek bir yerde toplanıyordu kızım ama ağrım sızım yoktu acaba sende de öyle oldu mu canım
Brcadn Nesrin01 Benim de bı kaç gündür öyle hatta cuma günü sancı çıktı ama düzenli değil inşallah gelirler artık ben çok bunaldım 😔