bsrademrkn_ Anlarada fetal dna nifty test yaptiran var mi ? Varsa labratuvar ismi verebilirmisiniz ve rica etsem fiyat bilgisi .
mylittlelamb bsrademrkn_ biz doktorumuzun tavsiyesiyle genstar diye bir yere yaptırdık İona test adında eve gelip aldılar kanımı sonra da İngiltere’ye gitti 10 günde belli oldu sonuç fiyat 3500 TL
bsrademrkn_ mylittlelamb bende suan gorustum ora ile turkiyede 3200 tl kendi bunyelerinde yaptiklarini soylediler
mylittlelamb bsrademrkn_ yeri Ankara’da değil İstanbul’da. İsteğe göre Türkiye’de de bakılanı vardı biz İngiltere’de bakılanı tercih ettik istatistikleri daha güvenilirdi çünkü Türkiye’de yeni bakılmaya başlamış çok veri yoktu ellerinde o nedenle İngiltere’de bakıldı.
Aysun1981 Ben İstanbul’da kan verdim ama Ankara’ya gitti, Genox firmanın ismi. Artık testler burada yapılıyor, yurtdışına göndermeye gerek yok. 10. gün sonuçlar çıktı.
bsrademrkn_ Aysun1981 Genokstan memnun kaldinz mi acaba sikayet var sitesnde cok sikayetle karsilastm o yuzden biraz tedirgin oldm
Aysun1981 bsrademrkn_ benim tecrübem çok iyiydi. Yetkili ile telefonda görüştüm, kliniğe yönlendirdi, kan verdim, ödemeyi yaptım ve 10. gün sonuçlar çıktı.
Aysun1981 AnsZey yeri Nişantaşı ama eve gelip de alıyorlar. 3400 TL’ye yaptırdım. Çok araştırdım, 8-9 yerden fiyat aldım, 3000- 4500 arası fiyatlar aldım, bu yeri doktorum önerdiği icin orada yaptırdım. Genox firmanın ismi.
AnsZey mylittlelamb İngiltere’de bakılanın fiyatı nedir? Ve riskli bir durumdan şüphelendiğiniz için mi yaptırdınız?
Aysun1981 AnsZey 40 yaş ve ilk gebelik. ikili test, üçlü test vs o sürece girmek istemedim. erkenden bilelim ki hamilelik sürecinde tedavi edilebilecek birşey varsa ona göre ilerleyelim istedim. çok şükür temiz çıktı 😍
mylittlelamb AnsZey riskli bir durum yoktu içimizin rahat etmesi için yaptırdık biz. İkili tarama sonucum temizdi. İngilterede yapılanın fiyatı 3500 TL idi. Türkiye’deki daha uygun fiyatlıydı ama fiyatını hatırlamıyorum 2 ayı geçti ben yaptıralı