Bebiscann Edafkrt hayır canım estetik dikiş ama içinde çok ince bir ip var dışardan asla görünmüyor, 10 gün sonra gidiyorsun çekiyorlar o ipi ama hiç hissetmiyorsun, dikişim dümdüz Benim
Edafkrt Bebiscann ben kontrole özele gidiyordum genelde şimdi siz böyle deyince çokda aman amanı yok özeln o zaman
Bebiscann Edafkrt aynen canım sana veya bebeğe bişey olursa devlete sevkederler çoğu kişiye öyle yapmışlar, imkanları devletinki kadar yok
Azizinannesi2 Yigit_Aras9 Yok hasta olur o zaman çalıştığı zarar ilaç parasına yetmez maaşı 😂😂 hesap ödeme öyle bilmiyor musun 😂😂sicmak demek ödemek demek 😂😂
Azizinannesi2 Bebiscann elektirikcide 😂😂 babasıyla bir çalışıyor 😂😂 meslek öğrensin diye çalışıyor 😂😂
Azizinannesi2 Bebiscann Tabi ne yapsınlar gece eve geldik aziz ibiye bakıyor kız bana bakıyor işler bana bakıyor 😂😂
Bebiscann Azizinannesi2 ahh ahh işler bitermi daha iki gün önce dip köşe temizledim bu gün yine aynı, bebede bu aralar kuduruk, yapacak birşey yok artık 🤣 bu sene el işi bile yapamıyorum, sen yapıyon mu o güzel yazmalardan hâlâ 😍😍
Azizinannesi2 Bebiscann Hiç iş bitmez ölürken bile yaparim sen düşün😂😂 yapıyorum vakit buldukcaiki tanesini bekliyor 😂
Azizinannesi2 Bebiscann Dimi oraya gidince herseyin sualini vermesi var 😂 benim şansıma kesin cehennemin önünü süpür sil derler 😂😂
Azizinannesi2 Bebiscann Yüzünü güldürüyorsam ne mutlu bana canımın içi sende benim yüzümü gulduruyorsun ❤️❤️😘