Papatyamevsimi-89 Hamileler boğaz enfeksiyonu yaşıyorsa doğal çözüm ne yapabilir?Boğazımdan baya iltihap geldi..Ilac da kullanmak istemiyorum ne yapsam gecer bilgisi olan var mı?
Nnefri999 Papatyamevsimi-89 sabahları bir kaşık pekmez yut canım bana faydası olmuştu üstüne su falan içme ama biraz öyle dursun
MiniMiniKus Papatyamevsimi-89 Su ile sirkeyi karıştır gargara yap Ben gargara yapamadığım için 2 yudum içmiştim Öyle de yapabilirsiniz
Angela Papatyamevsimi-89 ballı süt ılık, tuzlu su gargara ,bi diş sarımsak ufak hergun bi tane yut . Ben bole en kısa zamanda atlattm cnm geçmiş olsun
Papatyamevsimi-89 MiniMiniKus ay öldüm ya zaten kustum bir de iltihap var diye zorlarına cocuk da toplanıyor,teşekkür ederim inşallah şifa olur
MiniMiniKus Papatyamevsimi-89 Yaa pekmezde yediyseniz üst üste böyle şeyler tetikler ama Pişman oldum şimdi kusura bakmayın 😑 Ilık su için bu arada ısıtıp da Yumusak tutun sürekli
Papatyamevsimi-89 MiniMiniKus yok canim sen deyince değil ya sabah kustum..Şimdi pekmez ictim çok güzel oldu