Kader9677 Kızlar siz hamileliğinizi ailenize (anne ,babanıza, kardeşinize vs.) nezaman açįkladınız kaç haftallikken? Şimdi açıklasak daha kalp atışını duymadik birsey olur diye korkuyorum. Sizce nezaman en uygun kalp atışını beklemeli miyiz
Yagmur00 Kader9677 3 bucuk ay sonra soyledik herkese ailemız de dahil cunku nazar değiyordu cunku aıle ıcınde kalmıyor o ona o ona falan 3 dusuk yasadım boyle karar aldık cok ta iyi ettim
Ilkayy Kader9677 kanda çıkar çıkmaz açıkladom böyle şeyler saklanacak şeyler değil canım. Verende Allah alanda Allah Allah yokluğunu göstermesin Allah korusun bişey olsa o süreçte annenin desteği okadar iyi geliyor ki annen olsun yanında istiyorsun 11 haftalıken düşük tehlikesi yaşadım en büyük. Destekçim annemdi
Kelebekkannesi Kader9677 öğrenir öğrenmez ailemle ve bır arkadaşımla paylaştım . 😃 ilerleyen haftalarda da herkesle paylaştım
deletedmom27371 Kader9677 yanlış hatırlamıyorsam 3buçuk 4 haftalıktım sadece ailelerimize söyledik tabi ailelerimiz teyzemize vs söyledi ama çok yayılmadı kalp atışını duyduktan sonra sadece çok yakın arkadaşlarıma söyledim herkes 3 aydan sonra duyar büyük ihtimal ama hiç bir zaman 3 aydan önce asla söylemem moduna girmedim veren de Allah alan da Allah çevremde 9 ay sonra ölü doğum yapan insanlarda var rabbim sağlıkla sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ayss7 İlkinde hemen dedık hıc ıyıolmadı suan 4.5 ayında soylıcm çünkü görümcemin gebelgnı demedı kaynnm bıze 6.ayında soyledı ben sok oldum 😂
Nnefri999 Test yaptım pozitif çıkınca bir kaç saat sonra ailelerimizi aradık 😊Böyle bir durumu aylar sonra ailene söylemek ayıp bence.Ha tabi aile ilişkileride önemli
Kader9677 Nnefri999 benim ailemden annem ve kardeşim e yakin oturuyoruz onlara ilk soyleriz diye dusundum zaten esimin ailesi yurt disinda
Kader9677 Benimde gorumcem var onun hamileligini de bizden sakladilar herkes ogrenmis biz en son ogrendik o yuzden onlara bende soylemiycem😊
Kader9677 Benim aileme biraz yakiniz gidebiliriz yani telefondan soylemek istemiyorum eşimin ailesi yurt dışinda onlara telefonda soyleriz
Denizzz88 Kader9677 biz anında öğrendiğimiz gün açıkladık aileye ama diğer aile büyüklerine kalp atışını duyduktan sonra söyledik zaten öğrendiğimde 5 haftalıktı bi sonraki haftada kalp atışını duydum
Kader9677 Kalp atışı icin randevum 26.10 yani iki hafta beklemem lazim, beklemeli miyim soylemek icin
Gulerdemr01 Kader9677 1 dusuk yaptm sürekli 1 sene denedik olmadı diye hep test yaptım negatif çıktı en son umudu kestim artık 1 ay sonra hamileymsm 1 sene önce nikah oldu düğün olmamıştı bu temmuzda yaptık düğünden 1 gün sonra öğrendim hamile olduğmu ben 5 haftalık hamileymisim düğün stresinden gelmedi sandım regl 😀😀test yaptım çift çizgi eşim uyuyordu sabahın köründe tabi heyecan kalkk baba oluyonn kalkk diyorum ellerim ayaklrm ttryo 2 ay boyunca sadece annem kayinvalide ve eşim biliyordu şimdi herkes öğrendi 6. Haftada kalp atışını duymaya gittik keseye falan baktirmdm ben direk keseyle bebek ve kalp atışına gittim suan tam 16 haftaligiz çok şükür 🤗😇😍RABBIM ISTEYEN TÜM ANNE ADAYLRINA NASIP ETSIN
Kader9677 Inşallah canım sağlikla gelsin bebeklerimiz🙏 Biz daha yeni evliyiz o yuzden iyi mi oldu boyle kotu mu bilemedim ama eşim cok istiyordu aileler ne tepki verir bilmiyorum insallah sevinirler.Allahım aratmadi şükür nasip etti bize bu minik mucizeyi🙏🎀
Cgdmustn Kader9677 2 aylık evliyken hamile kaldım cooook sevindiler kayınvalidem annemler eşim çok istiyordu sevinirler canım
MelekMervertlek Kader9677 sadece annem ve eşim biliyor 13 haftalık şuan.Bende nazara inanıyorum ilkinde öğrenir öğrenmez söyledik ondan ona duymayan kalmadı aylarca düşük tehlikesi yaşadım bunda da 20. Haftada söyleyecegm
Kader9677 Bende nazardan korkuyorum zaten sadece ailelelere soyleriz anne babaya yani şimdilik bi tehlikem yok inşallah olmaz🙏
gamzosgamzos Kader9677 test yapar yapmaz hatta annem geldi kızıma baktı kan vermek icin gittigimde 😊 ama akrabalara yeni yeni soyluyoruz oda durduk yere degil hani halimi hatrimi soran olursa 12+3 uz