Meey Arkadaşlar Antalya medstar topçularda doğum yapan arkadaşlar nasıldı hastane şartları ekipleri hemşireleri yardımcı olur musunuz ? Doğumuma az kaldı ve hala hastane konusunda kararsız kaldım.
Asudeprenses Meey ben 2 sene önce doğum yapmıştım cnm,gayet iyidiler, hepsinden memnun kalmıştım, şimdi yine hamileyim yine oraya gidiyorum, doktorun kim ?🙂
Meey Asudeprenses doktorum orada değil dışardan sadece doğum İçin gitmeyi düşünüyoruz ama çok katı kurallar koymuşlar. Siz kime gidiyorsunuz
Meey Asudeprenses refakatçı bir kişi olarak alınıyor baba sadece 5 dk çocuğunu görebiliyor. Refakatçı yok o çok önemli değil. Fotoğrafcı kendi fotoğrafçıları var oda süslemesi yasak
benito Asudeprenses doktorun instagramında görmüştüm, çoğu normal doğumu kesisizdi ve enerjisi güven verici gelmişti. Allah nasip ederse ben de müjde hanıma gitmek istiyorum. O yüzden sordum size de.
Asudeprenses benito evet çok bilgili iyi bir doktor ve normal doğumu destekliyor,ilk doğumu da o yapmıştı, ama kesi olmuştu belki bebek biraz iri diye.
benito Asudeprenses Kesi olayından çok korkuyorum. İyileşme süresince ve sonrasında sıkıntı yaşadınız mı?
Asudeprenses benito ağrı yapıyordu oturup kalkmak zordu ,ama ağrı kesici falan içince iyi geliyor, sonrasında zaten iyileşiyor geçip gidiyor cnm
benito Asudeprenses allah ikinci bebeğinizi de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah 😇 cevaplarınız için de çok teşekkür ederim 😊