Evet bende doğurdum sonunda 40+1 de 😊ne zaman gelecek ne zaman bitecek derken çok şükür geldi minik kızım 😍 bilenler bilir ben tüp bebek yaptırmıştım Laparoskopi sonrası neyse oraları geçtim pazartesi yani 5 inde sabah belimde ve kasıklarımda ağrı hissettim yatamadım o günü öyle geçirdim hatta acile gittim alttan muayene etmedi yani bide sinir oldum sancın var dedi gönderdi bilmiyorum sanki sancıyi neyse salı yani 6 sında da gece boyunca bel ağrısından yatamadım sabah eşime inşallah bugün yarın sıkıntı olmazsa gideriz heralde dedim neyse o bel ağrısı geçmek bilmeyince kalkıp çamaşır yıkadım bulaşıkları hallettim resmen ev toplamaya çalıştım 😂 neyse eşim gitti işe bende evdeyim Karsi komşum yokluyo anahtarı dışardaki ayakkabıya koydum olurda ben acmazsam girsin falan diye neyse öğlen gibi peceteye kırmızı leke geldi aha dedim ben gidiyorum komşum geldi kardeşi hemşire sakin olmalı biraz daha beklemem gerektiğini falan dedi eşime dedim hazırlık ol diye akşam üstü vc girdim tam kalkarken idrarımı yaptım bı anda hafif ayaktayken isteeee dedim geliyo 🤭 en kötü ambulans arar giderim dedim kendi kendime eşim gelene kadar çünkü az kalmıştı gelmesine neyse annemi aradım babam gelmiş apar topar hazırlanıp bize geldiler eşim geldi o arada dedim ben dus alicam bı vucudumu yıkayıp çıktım düştük yollara saat 8 falan buçuk gibi hastanedeydik acilden muayene etti Dr yüzde 75 6 cm falan deyince eyvaah geliyo sanırım dedim dua ede ede işlemleri hallettim annem kapidaydi eşimi Almamislardi eşimi aradık geldi falan doğum katına çıkarken de geldiler yanımda geri tabi eşimi indirdiler aşağı annem kaldı sancı çektiğim yerde yanımda neyse biraz yat kalk nst falan derken doktor duş al dedi en az 15 dk girdim ağrılarım cogaliyodu dayanamıyodum dedim ıkınma isteğim geliyo hemen ameliyathaneye dönüştü oda başka bı Dr ikinma isteğin geldiğinde bana söyle ikin ikinma diycem dedi tamam dedim sancım gelince ikin dedi ikindim ıkınma dedi ikinmadim ama biraz doktorları üzmüş olabilirim o can havliyle 🤭 neyse gelen giden bı parmaklıyo can acıyo sancı bı yandan nst bı yandan derken halim kalmadı hiç birisi yarimm saate dogurursun hadi azim falan dediğini hatırlıyorum doktumunda hadi kızım ikin kızım falan dediğini hatırlıyorum benimde durun hocaaaaam ben doguramiyorum dediğimi hatirliyorum hayır hadi son bı nefes deyip karnima bastırıp diğer taraftan diğer doktorun bebeğimi çıkardığını hatırlıyorum ciyak ciyak nasıl ağladı güzel kızım hemen temas ettik sonra ona oksijen verdiler o arada dikişlere başladılar uyusturup vajinayı ama doğum az sürüp dikiş uzun sürdü benim bi kac ters ikinmam yüzünden 1 saate yakın dikisimle uğraştı doktor az kanaman olsun güzel olsun dikişin diye 2 2 buçuk gibi odadaydik 2 kişilik odada yatıyoruz yanimizdaki gitti biz kaldık baş başa yemeklerine gelcek olursak suku gıda diye yazmış doktor ama bana gelen şeyler stabil peynir reçel vs öğlen akşam yoğurt çorba komposto sulu gıda diye yazıp köfte falan getirmeleri nasıl bişey bilemem tabi ha bu arada çok tuzsuz yemekler eğer tansiyon problemi çıkmazsa atın valize tuzluk çorbalar icilmiyo yoksa ki ben az tuzlu yiyen biri olmama rağmen icemiyorum 😂 çatır çatır doğurdum ki benim acı eşiğim asla yoktur yapamam diye dusunuyodum ne epidural ne başka bişey sıkıntım olmadı çok Ama bebeğim mavi ışıkta kaldı gece boyunca dün taburcu olabilirdik ikimizde ama sarılık çıktı sınır seviye de gondermediler bakalım bugün gonderceklermi ha bu arada sütümü sormayın gelmedi daha aşırı stresli yım bu yüzden kendimi suçlu hissetiyorum herşeyin üstesinden gelip süt meselesinde kaldık resmen mama veriyolar şırınga ile 3 saatte bı inşallah bugün gönderirler evimize gidip sakince kendimize gelip süt verebilirim bebeğime pompa ile falan da denedik yine olmadı hemşire kanallar daha kapalı sanırım deneme pompa ile dedi bebeğime veriyorum ama tutamiyo tabi cekemiyo da hastane olarak da genel anlamda memnun kaldım bunkadar beklemiyordum hemşireler doktorlar hepsi çok iyi çok güler yüzlü ne sorarsan gelip cevapliyolar kızım resmen maskotu olduğundan beri buranın her hemşire ayrı seviyo resmini falan cekiyo doğduğunda Fatma hoca alıp koridor da gezdirdi motive olun bayanlar bakın hadi falan diye bana da yine keza öyle aferin sana başardın falan diye tek sevmediğim yani sabah bı asistan parmak atıyor visit de doktor akşam bı başkası günlük 3 kere falan parmak laniyorum bakalım bu sabah olcak mı yine insallah olmaz bitti çünkü iyice aci eşiğim dirayetim sonundaki süt meselesi de olsaydı çok güzel olcakti ama nasip su anlık böyleymiş demekki