Sumeyyebilgi Merhaba hanımlar değerim kan değerim de hgc 68,3 çıktı. İdrar kitinde çok az pembelik oluyor. Tam çift çizgi değil. Yorumlarınızı merak ediyorum
Bebito-ve-annesi Sumeyyebilgi benim betahcg ilk test yaptığım da 25 ti 😊 2 gün arayla iki kere daha test yapıldı 😊
ggkca Sumeyyebilgi benimde senin gibi ilk beta değerim 68di ve erken gebelik testinden silik çizgi çıkmıştı şuan şuan 23+5 haftalık hamileyim, Allah nasip ederse bi kızım olacak, Rabbim sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı olsun
Sumeyyebilgi Çok teşekkür ederim kızlar 💃💃şükürler olsun. Ama ilk bebeğim olacak hiç bir şey bilmiyorum. Zamanla öğrenicem inşallah🤲😘
Bebito-ve-annesi Sumeyyebilgi benim de ilk 😊 rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Sumeyyebilgi Semaen hem de çoook hiç bir şey bilmiyorum ne yapıcam ne yiyecem nasıl olacak bebek iyi mi ama şükürler olsun çoook mutluyum inşallah öğrenicem😘
blueberyy00 Sumeyyebilgi hamilesin canım iki güne iki katı artacak şekilde hesaplayıp değerin 3000-4000 civarı denk geldiğinde git keseyi görmeye bence