Kızlar saat 1den beri düzenli sancım var ve hiçbir şekilde geçmiyır canım çok yanıyor bebek toplanıyor aşağıda karın bel ve bacak agrısı oluyor şiddetli
Kızlar 27 haftalık sancım var koşun Bi
Elifinannesi11 ebeme yazdım uyudu sanırım cevap gelmedi ne yapsam bilemiyorum çok erken daha bel ağrılarım daha önce de vardı ama bu kadar şiddetli deildi off
Elifinannesi11 ne olur bakın
Elifinannesi11 duşa girdim sıcak su tuttum eşim masaj yaptı yürüdüm geçmiyor
Elifinannesi11 acile git
Esra1139 acilde ne yapacaklar ki kendi doktorumun oldu hastaneye mi gitmeliyim
@Elifinannesi11 İhmal etmeyin Bi acile gitmenizde fayda var 🙏
Elifinannesi11 sıcak sudan uzak durmanız gerekiyor diye biliyorum doğumu hızlandırır
Elifinannesi11 ayrıca bence de acile gidin kadın doğum acillerine en azından engel olurlar ya da ciğer geliştirici iğne falan yaparlar
Dr olduğu hastaneye gidin ihmal etmeyin
Zeynepyvz sadece belime tuttum karnıma hafif masaj yaptım ama geçmedi ve hala çekiyorum
Elifinannesi11 acilde ne yapacaklar olur mu evde ya bişey olursa müdahale gerekirse eşin mi müdahale edecek vakit kaybetmeden gidin hemen
hanimhanimcik mutfagı toplamamıştım toplayom çıkacak inşallah
Elifinannesi11 kaç dk da bir sancı oluyor ve giderek şiddeti artıyor mu buna dikkat et, acilde sancın varsa alt muayene yapılıp açılma var mı bakarlar
BeRidwan valla çok az dırıyor 6 dk en fazla 10dkya yakın sancı çekiyorum tekrar başlıyor açılmaya bakmaları doğumu tetikler mi
Elifinannesi11doktorunun oldugu acile git bak beklemen hata hadi cocugun boynuna kordon dolanirsa Allah korusun hadi sana bisey olursa kim mudahale edecek
Anlamadıgım burada bunları yazacagına neden acile gitmediğin.?Neden gıtmıyorsun yani??Burda sana sözle kimse yardım edemez bunun çaresi doktor
Elifinannesi11 ne yaptiniz gittinizmi
Elifinannesi11 açılmaya bakmaları doğumu tetiklemez yada baslatmaz benim 2 cm açıklığım varken 10 kez muayene oldum yine aynı kaldı artmadı sıcak su eğer doğum sancin sa arttırır acil de de en azından nst cekerler
Kızlar hepinize teşekkür ederim sancılarım sabah geçti Doktorum ve ebemle iletişime geçtim gece ulaşamadım için panik yapmıştım bir sıkıntı yok şimdilik çok korktum ama tekrar aynı sıklıkla olursa hastaneye gitmemi söylediler