sgenc merhaba internetten de araştırıyorum ama bilgiler pek net değil. bebeğime kullanacağım ürünlerin kendime kullandıklarım gibi hayvanlar üzerinde test edilmemiş olmasını istiyorum. ürünlerle ilgili bilgisi olan var mı?
begumge sgenc öncelikle bu duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim. Rossmannın hiçbir ürünü hayvanlar üzerinde test edilmiyor diye bir yazı okumuştum ondan beri bulabildiğim her şeyi oradan alırım. Ev temizliğinde de ekolojik ürünleri tercih ediyorum rossmannın ekolojik serileri var.
Oykuzey sgenc Bende unibaby e güvendim bu konuda. Tüm ürünleri unibaby den aldım. Bu arada duyarlılığınızdan ötürü bende sizi tebrik etmek isterim, ne güzel bir davranış.
sgenc Bahar54 uni baby araştırdığım sitelerde de yazıyordu ama emin olamamıştım. teşekkürler. umarım memnun kalırsınız:)
sgenc begumge aklımı karıştıran şu oldu aslında mustela kendi sitesinde hayvan deneyleri yapmadığını yazıyor. ama hammadde tedarik ettiği firmalar yapıyormuş. o yüzden vazgeçtim. dünyaya bir canlı getiriyoruz diğer canlıların hakkını hiçe sayamayız. herkesin duyarlı olması lazım. bir de evdeki dört ayaklı oğlumun yüzüne bakarken utanmamam lazım:)) rossmann bebek ürünlerinden memnun musunuz?
begumge sgenc henüz deneyimleyemedim 30. Haftadayız 🤗 ama deterjan olarak chicco antialerjik aldım ondan memnunum tabii ilerde göreceğiz bebeğin lekelerini çıkarabilecek mi
sgenc Oykuzey sanırım hem kolay bulunabilirliği için hem de güven sarsıcı bir yazı bulamadığım için bende unibaby de karar kılmak üzereyim. genelde kullananlar da memnun olduğunu yazmış. cevap gelir mi acaba diye tereddütte kalmıştım. az da olsa duyarlı insanların olduğunu görmek çok güzel. umarım her gün duyarlı insanlar çoğalır.
Hatunnn sgenc leaping bunny logolu urunler en guvenlileri oluyor, burts bees bu markalardan biri mesela. Ama bu logosuna ragmen tedarikci firmalarindan bir kacinda hayvan deneyi yapildigini okudum bu uzmustu:/
sgenc Hatunnn malesef o detay üzücü ve kafa karıştıran kısmı kendi sitelerinde kullanmadıklarını yazmalarına ve logo olmasına rağmen tedarikçi firmaları kullanan birçok marka var:((( bir de çin de satılan tüm markalarda hayvan deneyi yapılıyormuş.
Hatunnn sgenc evet cunku cindeki kitle uzerinde deney yapilmamis urun yazili urunleri tercih etmiyorlar. Oyuzden malesef mevzuatlari bu sekilde duzenleniyor, Tedarikcisi dahi kullanmayan bebek markasi oldugunu bilmiyorum en yakin burts bees i bulmustum, uniler dalinler mustela malesef var
Kedicikiz sgenc Angel mama earth baby ürünlerine bakabilirsiniz. Doğal bi ürün ve bildiğim kadarı ile deney yapmıyorlar.
sgenc unibaby firmasına internet sitesinden mail attım. umarım dönüş yaparlar. internette aşağıdaki metin var. merak ettiğiniz firmalara gönderebilirsiniz. cevap gelirse de birbirimizle paylaşırız:))) Merhabalar, Ürünlerinizi severek kullanıyorum ancak hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünleri kullanmaya karar verdiğim için sevdiğim markaların hayvan deneyi yapıp yapmadığını ya da bir şekilde sürece dahil olup olmadığını araştırıyorum. Sitenize göz attım ancak yeterince bilgi edinemedim. O yüzden sorularımı cevaplarsanız sevinirim. Gelecekte de ürünlerinizi satın alıp kullanabilmeyi umuyorum. 1) Ürünlerinizi hayvanlar üzerinde deniyor musunuz (bitmiş ürünlerinizi ya da üretim sürecinde kullanılan ham maddeleri) ? Bunu kanıtlayan bir sertifika / logonuz var mı? 2) Siz denemiyor olsanız bile, satın aldığınız ham maddelerin hayvanlar üzerinde denenme durumu var mı? Bunu bir sertifika ile doğrulayabilir misiniz? 3) Çin'e satış yapıyor musunuz? Evetse, ürünlerin hayvanlar üzerinde test edilmesi şartlarını yerine getiriyor musunuz? Teşekkürler,