Zumra2134 Kafam çok karışık bi yardım edin lütfen benim son adet tarihim 24 ağustosta başladı31de bitti eşim de bi hafta sonra geldi o hafta gebe kaldım şimdi kaç günlük oluyor eşim 11 eylülde geldi buna göre kaç haftalık oluyor
Dilekcnkn Zumra2134 24 ağustos tarihini baz alırsak 6+4 günlüksün ama dediğim gibi ne zaman döllendiğini biz bilemeyiz 😊
Zumra2134 Bebekhemsiresi işte orada kafam çok karışıyor çünkü regl bitti 11 gün sonra geldi eşim arada on günden fazla oluyor ama son adet tarihi mi oluyor birde şimdi gitsem kalp atışı olmuşmudur
Bebekhemsiresi Zumra2134 ılişki tarihi önemli değil önemli olan en sonki adetinin ilk günü.. evet normalde kalp atışı duyuluyor bu haftada
Zumra2134 Birde çocuk emziriyorum oğlum haftaya iki yaşına girecek prematüre olduğu için birkaç ay daha emzirmek zararlı olur mu
seon90 Zumra2134 ben emzirilmez diye duydum ama doktorun daha iyi bilgi verir.emzirende oluyormuş ama emzirilmez diys duymuştum
Zumra2134 seon90 anladım da yinede gece gece kafama çok takıldı etrafta soracak kimse yok bende burdan sorayım dedim çok sağolun yinede 🙂
Zumra2134 seon90 görümcem hamile olduğunu bilmeden emzirmeye devam etmiş kızı baya etkilendi zayıfladı hamile olduğunu öğrenince bıraktı ama yakın arkadaşım da 7 ayına kadar da kızını emzirmeye devam etti değişiyor kişiden kişiye demek ki sağolasın yinede 🤗
Ayseee4238 Zumra2134 önemli olan son adet tarihi benim bebeğim aşılama ile oldu adetten 1hafta sonra falan aşılama yapılmıştı ama doktorum ona rağmen adet tarihini baz aldı