Erol Shzdgn canım gecmiş olsun öncelikle kimden duyduysam Bebegin kalbi delikse bile büyüdüğü için gelişiyormuş kalp kapanıyormuş Benin akrabamda cok vardı maşallah şimdi nasıl cocuk oldular bir elli boyum benden uzun boyları rabbim şifa versin
Shzdgn Erol Teşekkür ederim kalp rahatsızlığı olan çok bebek var gerçekten ama bebeğimin kendiliğinden kapanan delik değilmiş ameliyat gerekli
Brcozkn Shzdgn Allahım şifa versin, sabır versin. Ne hastalar var özellikle yenidogan yoğun bakımda aylarca kalıp düzelen ne bebekler insallah sizin bebeginiz de onlardan olur. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Shzdgn AnnesiyimM53 Rabbim dermansız dert kimseye vermesin inşallah bizede beraberinde güçlü durmak üzülmemek elde değil teşekkür ederim
gonulbodurr Shzdgn helali hoş olsun o nasıl söz Rabbim seni yavruna yavrunu sana kavustursun sag saglim inşAllah
Shzdgn NesrinH Allah razı olsun canım bebeğim hayatta çok şükür bugün görüş günüydü hatta burnuna taktılar makineyi nefes alması için denemek amaçlı inşallah daha iyi olacak durumu iyiye gidecek
NesrinH Shzdgn iyi olucak alıp cıkacaksın ınslalah bıraz sabır ıstıuor dua et bol bol Rabbım sana agrısını acısını yasatmasın tez vaktte kıcagına al ınslalah dualarımdasın sabah aksam tanımıyırum senı ama hep dua edıyorum hep🤲🏻🤲🏻🤲🏻😥
NesrinH Shzdgn canım bu mesajı diğer bayanın gonderısıne yazmıstım senın ıcın dememıstım bılıyorum bebegın hayatta allahım acını gostermesın bebegının bı hatlar karısmıs kusura bakm🤲🏻♥️♥️
Shzdgn NesrinH İnşallah canım ♥️ sizin gibi güzel annelerin duaları ile Rabb’im bana bağışlayacak inanıyorum Allah razı olsun 🙏🌸
Bkt1262 Shzdgn Rabbim şifa versin içini frah tut canım. Benin ablamın oğlu 5 buçuk aylık doğdu mincikdi defalarca yoğun bakımda yattı tan düzeliyordu tekrar bidaha şimdi 18 yaşında dalyan gibi delikanlı oldu. İnşallah biran önce kavuşursun yavruna 🙏
Shzdgn Bkt1262 Çok teşekkür ederim inşallah 🙏Rabb’imin mucizeleri çok Allah uzun sağlıklı ömürler versin ben inanıyorum benim yavrumda iglesecek Allah’ın izniyle