Strong_mother01 Midem alev alev çok fena gaviskon da işe yaramıyor şişe bitti içtim rennie de dün bitmişti evde ne çözüm olabilir Süt elma karbonat rahatlatıyor diye biliyorum ama hiç birisi yok suan 😓😓😓😓😢😢
Strong_mother01 Strong_mother01 çekirdekte yok tuzlu diye almıyorum ödem yapıyor sakız buldum onu biraz çigneyeyim dedim belki işe yarar diye 😓
Mikmikbuk Strong_mother01 bizde genetik var elma nası rahatlatıyor yaw ekşidir elma, hatta sirkesi olur direk düşününce midem ekşiyor. Yarım bardak soğuk sütü yavaş içmek gibisi yokkk.süt yoksa yoğurt dene canım
Strong_mother01 Mikmikbuk yok canım ekşi mayhoş elmalardan degil ben bir iki faydasını gördüm sindirimi rahatlatıyor Bir internetten bak istersen sende
Strong_mother01 Mom54564 süt çocukluğumdan beri ağzıma vuramam ama yogurda bayılırım hemen 2 kaşık yiyeyim
Hilald45 Patates haşlayabilirsin onu dene yada bir yemek kaşığı tahin iç. Mide yanması çok kötü bişi ben bilirim gaviscon en büyük kurtarıcım 5. Şişemdeyim sen düşün 😏
Strong_mother01 Hilald45 aahh ne 5 şişesi şu son haftalara geldikçe ölüyorum inanki 35 haftalık oldum mide kapakçığı sanki erimiş gitmiş yani bide normalde de midem rahatsz üstüne bu da eklenince çok kötü bir durum çok canım acıyor 😣
KUBRA3468 Strong_mother01 süt veya leblebi ye bn 34 haftamdayim hala aynı yanma var komidinin bile başında var gece yandı mı yiyorum
Edaaece Ben herşeyi denedim sadece karbonat rahatlattı yarım su bardagına bir çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp için