yavuzhan1707 Umudumbitmedi önden gitmek nasıl oluyor bebeğin kilosu fazla mi yanı ? Yeni anne adayıyım ben ondan soruyorum
Busy Umudumbitmedi ben de 36 yım ultrasonda 38 ile uyumlu. Ama doktor Doğum hakkında bi şey demiyor ben de meraklıyım erken mi olur diye Çünkü kilosu falan 38 e göre
Hul2409 Benim kızım 38 de alındı beyin gelişimi 40 haftalık olduğu icin mecburi sezeryan oldum kakasını yapmasın diye. Bazen önde gidebiliyor böyle
MerveNur- yavuzhan1707 genel olarak vucut ölçülerine kilosuna falan bakıyorlar önde veya geride çıkabiliyor
Umudumbitmedi Busy bana 34 ten sonra gelmesi sıkıntı olmaz dedi yani 36 oluyo 34 ken 40. Haftaları beklemeyecekleri kesin ama nasıl olacak bende bilmiyorum🤷🏻♀️
Ceren01 Umudumbitmedi benimde 3 hafta önden gidiyordu ama hiç bir şekilde erken doğum olmadı şuan 37+2 olduk ultrasonlar yanıltabilir korkmayın normal haftasında doğum olur
Umudumbitmedi Ceren01 yaa çok meraktayım bakalım nasıl olacak 37+2 gerçek haftanız mı 40 gbimisiniz şuan yani
alyaninannesi2 Benimkide 2 hafta önde. Böyle giderse 4 üstüne çıkabilir normal doğum zor olur dedi ama doğum tarihini etkilemez önde gitmesi dedi. Diyet yap dedi ama nerdeee. Benimde aklımda deli sorular …
Umudumbitmedi alyaninannesi2 aynı şeyleri banada söyledi bende yedikçe yiyorum 2 haftada 500 gr alıyo🙈
Mom3834 Umudumbitmedi son adet tarihinize göre oluyor dogumunuz, önden gelmesi bir şeyi değiştirmiyor.. tabi aşırı irilik ve kafa büyüklügü durumunda erken alınıyor ve ya dogum sekli sezaryen oluyor..