Gulcingezer dnzm1 olsa ben hissederdm belirtilerim falan da yok ama bekliym az kaldi zaten 1 hafta var yok zaten
dnzm1 Gulcingezer aynen canım bekleyelim bakalım ovülasyon testi yapıyorum dört gündür az az koyulasıyor böyle gebelik öğrenen var mı acaba
Gulcingezer dnzm1 bilmiyorm ki vardir heralde ama garanti bi durum degil tabi gebelik testiyle bakman lazim benim negatif bu ay
Reyhanhnm Kızlar bende adet günümde 3 gün kala test yaptım ikiside silik çıktı cuma kan verdim oda pazartesi çıkıcak karnımda batma ve iğnelenme çok oldu dik duramıyordum bu normal bir durum mu bilmiyorum ilk defa böyle oldu
Derenils dnzm1 14 Ekim göğüs hassasiyeti kasık ağrısı var ama dün test yaptım çıkmadı erken mi oldu acaba bilmiyorum
gonul1984 dnzm1 aynısı bende de oldu 11 adet gördüm 13 bitti ve ilişki sonrası yani 15 de falan hafif lekelenme pembe sonra kahve rengi lekelenmem oldu ve bir kaç dakka sonra gelmedi bir daha günümden 4 gün geçiyor senin gibi 10 gün beklicem sonra kan testine gidicem.
dnzm1 gonul1984 inşAllah bebişlerimiz sağlıkla bizimle olur benim ilişkiden sonra gelir normalde adete yakın üç beş gün sonra adet olurum bakalım 14ünü bekliyorum