tgbakoc Bu ayın sonunda sağlık ocağından tetenoz aşım ve şeker yüklemem için randevu oluşturuldu. Aşı falan neyse de ben şeker yüklemesi istemiyorum sizler ne diyorsunuz ya da yaptıranlar ve yaptırmayanlar olarak tavsiyeleriniz nedir ✨
Dilekcnkn tgbakoc Yani doktorun öneriyorsa yaptır canım benim detaylıda su fazlalığı çıktığı için ben yaptırdım. Normal çıktı şekerim bir zararı olduğunu düşünmüyorum insanlar doktorlardan daha çok şey bildiklerini sanıp korkutuyorlar tabi bazen herşeyi abartmamak lazım ama doktoruna güven sen yaptır diyorsa yaptır 😊
Busradoga tgbakoc yaptır bence bebeğe zarar veren bişey değil şerbet içiyormuşsun gibi düşün. Xaten eğer hamile şekerin varsa ekmek dahi yesen o içeceği içtiğindeki rakamla aynı sonucu veriyor. En azından ona göre hareket edersin hamileliğinde risk alma derim:)
Nnefri999 Nedir herkesin şu şeker yüklemesinden korku kaçısı yada nebileyim önemsememesi anlayamadım.Yani zor bişey değil,zararlı bişey hiç değil🤷🏻♀️Yaptlrln işte ikinizinde sağlığı için olan bişey sonuçta
irem-ferdi @tgbakoc bende tereddütte kalmıştım ama iyiki de yaptırmışım hamilelikte yapılması gereken bütün testlerin yapılması gerektiğini düşünüyorum çünkü gebelik şekerim çıktı üstüne bir de gebelik kolestazım da çıktı bu ikisinden ötürü erkenden zorunlu sezeryana alındım insan zararı olur mu diye düşünüyor ama zararı olan bir test değil aksine varsa tespit edilmesi ve ona uygun tedavi yapılması için çok gerekli
caglanurr tgbakoc yaptırınca ne kaybedeceksiniz doktorların mutlaka bir bildiği varki yaptırın diyorlar zaten merak etmeyin elmalı gazoz gibi tadı