Beti2 Hafta oluyor 36+0 da giderseniz 37. Haftada gitmiş oluyorsunuz sanırım çok karışık ikinci hamileliğim hala öğrenemedim bende ama doktorlar öyle diyor her gittigimde
Gulmom Beti2 ben 32+ da gittim 3 hafta sonra gel sonra her hafta geleceksin dedi 35 demi ddm 36 da dedi o an da bir ortalık karıstı esim baska bise sordu konuyu unuttum suan kafam karsk
Yagmurgel2020 Gulmom 335+5 gibi git çünkü 37 de bidaha çağıracak canım tek haftaya düşüyorsun artık. Kontrolde normal doğumsa eğer 37 de alttan bakacak o yüzden bida gideceksin
Sibel_tanik 35+0 ile 35+6 arası, 36. Hafta oluyor. Şöyle düşünün atıyorum 0+5, 1. Hafta, 0. Hafta diye bir şey yok.
Gulmom Sibel_tanik bende oyle biliyorum Banu ciftcinin uygulamasında da öyle yazıyor ama baska yerlerde farklı görüyorum 🤣 sagolun 💓💓
Gulmom Sibel_tanik catı muayanesi hangi hafta da bir bilginiz var mı arkadasım 36 dedi ama 36 cok erken degil mi ya
Gulmom mavi_kus 37 iicnde oluyoruz o zaman galiba neyse 2 gunden bise olmaz sonrasında her hafta gidecez zaten 🤷
Sibel_tanik Gulmom ben 36+1 de doktora gittim, çatı muayenesi olmadım. Doktordan doktora değişiyor sanırım. Genelde 38. Haftada falan yapıyorlar diye biliyorum.
teletabi Gulmom bana da mesela şu haftada gel diyo doktor ben örnek veriyorum 12 de gel dediyse 11+3 te gidiyorum. Zaten 12.haftanın içinde olmuş oluyorum. İlla orda 36.0 yazması gerekmiyo zaten öyle yazınca 37.haftaya giriş yapıyosunuz.