Deletedmom72727 Merhaba lohusa gecelik sabahlık takımı beğendim. Ama site güvenilirmi bilemedim. Olmazsa rahatça iade edebilirmiyim ? Daha önce alışveriş yapıp memnun kaldınızmı?
Syma06 Deletedmom72727 valla bende duymamıştım hiç yaptım bakalım ama sonuç ne olacak 3 gün oldu sipariş vereli
tugbakaragul Deletedmom72727 lohusa sepetinden gevelik takımı almıştım bende. Geldi gayet sorunsuz ve güzeldi. Ama beden büyük geldiği için iade ettim. Gücenilir diye biliyorum, bende bir problem yaşamadım aldığım ürünle iadeyle vs
EylulAsyaa Deletedmom72727 ben burdan alıyorum iade ve teslim süreleri iyi bilindik bir yer olması önemli. Büyük beden alıyorum isminde lohusa geçen her şey pahalı https://ty.gl/yy0xr21adn
Gulceefe-00 Deletedmom72727 bu sayfayı bilmiyorum ama ben de gecelik takımını lohusahamile diye bir sayfadan aldım. Sipariş oluşturduktan birkac saat sonra beni arayıp beden teyit ettiler ve bir gün sonra da ürünü kargoya verdiler. Ürünler çok güzel paketli geldi içine de değişim formu koymuşlardı. İsterseniz o sayfaya da bir bakın.
Deletedmom72727 Syma06 eline ulaştığında bana da yazarmısın zahmet olmazsa 😊 bakalım memnun kalıcakmısın bir şey beğendim fiyatı biraz pahalı o yüzden alamadım sorun yaşarım diye
Syma06 Senden sonra bende biraz araştırdım googleda sonra siparişi iptal ettim emin olamadım inş para iademi yaparlar. Ama başka beğendiğim bi marka daha vardı Artış diye Hepsiburada da falan satışı var birde ona bak güzel modelleri var
Deletedmom72727 Syma06 İnşaAllah sorunsuz iade ederler paranı. Artışı bende gördüm bakayım orayada teşekkür ederim 😊💐
Deletedmom72727 tugbakaragul ohhh çok sevindim gerçekten o zaman gönül rahatlığıyla alabilirim teşekkür ederim 💐😊
Syma06 Deletedmom72727 ordan sipariş ettin mi bilmiyorum ama paramı alana kadar burnumdan geldi telefona telesekreter gibi bi adam çıkıyor her seferinde aynı ses tonu ve kelimelerle gayet nazik kibar konuşması var biz yatırdık bankanızda sorun var dedi her aramam da yeni bişeyler 2 hafta sonra eşim aradı kavga etti “efendim bankanıza bildirim geçiyorum “dedi ve o an hesaba para yattı